DA LI STE IZNENAĐENI? Srpkinje su seksepilnije od Hrvatica!

Internet sajt TargetMap objavio je mapu najseksepilnijih žena sveta, a Srpkinje koje su oduvek važile za lepotice sada su konačno za to dobile i potvrdu

  • 41

Domaći seksipil je pobedio, jer su Srpkinje sada i zvanično našle svoje mesto među najzgodnijim ženama sveta! Internet stranica targetmap.com nedavno je radila istraživanje na temu ženskog seksepila u Evropi i svetu, nakon čega je dokazano da su Srpkinje među seksipilnijim u regionu, čak zgodnije od Hrvatica koje su dugo važile za najprivlačnije i najženstvenije žene na Balkanu.

Cela studija prikazana je na mapi na kojoj su dame iz svih zemalja sveta podeljene po grupama na: veoma malo privlačne, malo privlačne, normalno privlačne, privlačne i veoma privlačne. Prema tom načinu kategorisanja, žene iz Srbije svrstane su u drugu grupu, odnosno privlačne žene.

Žene iz Hrvatske, ali i Crne Gore nalaze se u nižoj grupi, odnosno smatraju se normalno privlačnim devojkama, dok se u kategoriji sa Srpkinjama nalaze se Bosanke, Hercegovke, Makedonke i Albanke, a podjednako privlačnima smatraju se i Ruskinje i Ukrajinke.

Prema ovom istraživanju, najlepše su žene iz Estonije, Latvije, Kolumbije i Argentine, a među najmanje privlačnim su pripadnice nežnijeg pola iz SAD-a i većine zapadnih zemalja.

(Telegraf.rs / Targetmap)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gongo

    9. april 2014 | 17:17

    Srpkinje su lepše i seksipilnije od Hrvatica ali Hrvatice radije pristaju na sex i slobodnije su u intimnim odnosima, ove naše mlogo se femkaju.

  • X

    9. april 2014 | 17:28

    Nase zenu su najlepse na svetu!

  • Koakoa

    9. april 2014 | 17:20

    Ma balkanke sve su najljepse djevojke samo sto ih ne cijenimo dovoljno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA