SAVET DANA: Trikovi koji će od lošeg ljubavnika napraviti Kazanovu!

Možda će vam biti teško u to da poverujete, ali dokazano je da uz dosta priče, rada i truda od muškarca koji je loš u krevetu možete da napravite odličnog ljubavnika

  • 0

Nisu svi frajeri rođeni kao odlični ljubavnici. Nekome to ide od ruke, nekome ne, a ukoliko ste vi žena koja je naišla na nešto neiskusnijeg momka, ne treba da očajavate. Izvesna doza iskrenosti u krevetu, koja će vam pomoći da mu priznate sve što vam ne odgovara tokom seksa, olakšaće vam misiju da od partnera napravite odličnog ljubavnika.

Pored iskrenosti, trebaće vam i živaca i vremena, ali sve se isplati samo ako naiđete na frajera koji se neće vređati na svaku vašu "kritiku" i koji će biti voljan da se menja. Ukoliko budete bili te sreće, doživećete pravu seksualnu ekstazu, jer ćete uživati u majstorijama jednog vrhunskog Kazanove.

Evo koje stvari bi trebalo da promenite kod dečka:

Prebrzo doživljava vrhunac

Rešenje ovog problema nudi seksolog Lu Padžet, autor knjige "The Big O: Orgasms - How to Have Them, Give Them, and Keep Them Coming".

- Pobrinite se da sami kontrolišete situaciju, odnosno da vi određujete brzinu pokreta. Za vreme seksa budite gore i malo usporite ritam. Seks guru Ejmi Levin kaže kako "katastrofe u krevetu" uopšte ne moraju to da budu i savetuje da isprobate razne načine koji će vas dovesti do boljeg i strastvenijeg seksa.

Ne može da postigne erekciju

- Pojačajte stimulaciju, to znači više rada rukom, ustima i mnogo lubrikanta. Ukoliko to ne upali, prebacite se na neki drugi deo njegovog tela, jer poslednje što želite da postignete je da povećate njegovu nervozu i nesigurnost - tvrdi Ejmi Levin.

Loše se ljubi

Bacite se na seksi igricu ljubljenja, a zatim zatražite da vas kopira.


- Prvo mu lagano sisajte donju usnu, zatim ga poljubite jezikom i svoje usne zadržite na njegovima. Nakon toga zatražite da uradi isto, a zatim to sve ukomponujte u savršeni poljubac - savetuje Levinova.

Zaspi odmah nakon seksa

Kod ovog problema Levinova se zalaže za sledeće:

- Umesto uživanja u seksu uveče, nakon kojeg se on okreće na drugu stranu i zaspe, vodite ljubav ili praktikujte seks na brzaka u vreme kada znate da ne može sebi da priuštite spavanje. Prepustite se strasti odmah ujutro čim se probudite - tada sigurno neće zaspati - savetuje Ejmi.

Preskače predigru

- Ponašajte se prema njemu kao prema plesnom partneru i povedite ga na mesta na koja god želite - savetuje Padžet i dodaje da treba da ga dodirujete na način na koji želite da on dodiruje vas.

Nije zainteresovan za seks

Ovu situaciju nije baš lako popraviti, ali uz trud i upornost, nije ni nemoguće.

- Ukoliko se njegova želja za seksom promenila, proverite da to nije povezano sa kakvim lekovima koje uzima. Osim toga, ako je u poslednje vreme depresivan ili pod jakim stresom, porazgovarajte o mogućem posećivanju seksualnog terapeuta. Međutim, ukoliko nikada nije bio zainteresovan za seks, možda prosto treba da preispitate svoju vezu - savetuje Padžet.

Loše mu ide oralni seks

Nemojte očekivati da odmah može da pronađe sve vaše osetljive tačke. Ukoliko nikako ne uspeva da vas zadovolji oralno, pokažite mu šta radi pogrešno, a što dobro te mu priznajte šta želite. Vrlo brzo nakon toga, zadovoljstvo ne bi trebalo da izostane.

Ispušta čudne zvukove

Znoj, stenjanje i uzdasi nešto su što se može očekivati za vreme seksa, ali ako su zvukovi koje vaš partner proizvodi toliko čudni ili glasni da vas ometaju, možda bi trebalo da preduzmete nešto.

- Pokušajte sa muzikom te pojačajte radio. Zadnje što želite da uradite je da mu ubijete samopouzdanje zato pokušajte da shvatite kako su ti neobični zvukovi jednostavno njegov način izražavanja zadovoljstva - kaže Ejmi Levin.

Dosadan je

- Zajedno izaberite knjigu koja sadrži seksi trikove, poze i seksi igračke te izaberite ono što vam se sviđa. Prilikom idućeg vođenja ljubavi, naterajte ga da zatvori oči, nasumično otvorite neku stranicu knjige i zatim isprobajte pozu, trik ili igračku sa te stranice. Uzbuđenja sigurno neće nedostajati - zaključuje Levinova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA