Evo kako da postanete magnet za muškarce!

Svaka žena ima svoj način na koji zavodi i privlači muške poglede. Međutim, da li ste se ikada pitali koja je od svim mogućih taktika zapravo najbolja? Mi smo tu da vam otkrijemo tajnu

  • 4

Nekim ženama lako ide od ruke da privuku muškarce i nateraju ih da se u startu zaljube do ušiju, dok kod drugih, taktike kojima se služe teže pale. Ipak, svaka dama bi trebalo da razmisli o svom načinu zavođenja, ne bi li došla do idealnog rešenja koje će privući frajere poput magneta.

Pa drage dame, ukoliko je u vašem sistemu zavođenja nešto zapelo, i već duže vreme ste same, vreme je da upoznate taktike koje najviše pale kod frajera.

Mnogi tvrde da je ključ uspeha u privlačenju jačeg pola pokazivanje nezainteresovanosti. U tome ima istine, ali pri takvoj igri morate da pazite na to s kim imate posla i koju dozu ove igrice smete da primenite prema datoj osobi.

Ukoliko na dejt idete sa nekim koga ne poznajete, preterana nezainteresovanost jedino može da mu ostavi pogrešan utisak, odnosno da ubedi muškarca da vam se nimalo ne dopada i da on tu nema šta zapravo da radi. Znači, taktika neće upaliti, već će ubiti svaku šansu da budete zajedno.

Međutim, ukoliko ovu igru primenite ka nekome koga poznajete izvesno vreme, bio to kolega s pola ili komšija s kojim se već duže vreme muvate, mogli biste da profitirate tako što ćete ga još više privući k sebi i naterati ga da se za vas bori poput lava.

Druga taktika koju možete da primenite je taktika pristupačnosti i šarmantnosti. Prema istraživanju doktora Džeremija Nikolsona, jednog od cenjenijih autora u časopisu "Psychology Today" pokazalo se da su osobe koje su na prvom sastanku bile šarmantne i fine zapravo ostavljale bolji utisak na partnere, ali ne na duže staze.


S druge strane, oni koji su bili nepristupačni i nedodirljivi, bili su manje simpatični, ali su ipak u dejt partnerima budili jako interesovanje.

Ipak, doktor Nikolson napominje da je i u jednom i u drugom slučaju reč o psihološkim igricama, koje ukoliko se nastave u vezi, mogu da prizvedu odnos koji nije zdrav i funkcionalan. Zato Džeremi savetuje da u muško-ženskim odnosima budete svoji i da se ponašate onako kako se inače ponašate, jer je to jedini način da u vezi ostvarite dugoročnu sreću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Igor

    10. april 2014 | 16:13

    haha veću glupost nisam čitao.

  • Ja

    10. april 2014 | 17:21

    Jebote ja sve teram

  • Samanta

    11. april 2014 | 00:37

    Taktika broj 1 može samo da odbije i ništa više.Kad vidim da je neko koristi odmah odem,jer to igranje igrica je maloumno i ničemu ne služi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA