Način na koji s vama vodi ljubav otkriva da li je zaljubljen

Nekoliko je stvari koje treba da znate ne bi li ste provalili da li je frajer zaljubljen u vas ili nije, i to sve na osnovu njegovog ponašanja u krevetu

  • 11

Možda niste znali, ali način na koji muškarac vodi ljubav zavisi od njegovih osećanja prema vama. To znači da na osnovu njegovog seksualnog ponašanja u krevetu i truda koji ulaže u vruće igrice sa vama, možete da provalite koliko je zapravo zagrejan za vas.

A ukoliko još uvek niste sigurni do koje mere se zatreskao, i da li je uopšte, postoje znakovi koji jasno ukazuju da je bez ikakve sumnje zaljubljen do ušiju u vas.

Ljubi vas češće i duže

Poljupci su muškarcima vrlo intiman čin. Stoga je to jedan od prvih znakova koji pokazuje da on intenzivno razmišlja o dugoročnoj vezi i da vas vidi pored sebe u budućnosti. Ljubi li vas češće i duže nego pre, želi da vam da do znanja da mu se jako sviđate te da mu je stalo do vas.

Posvećen je seksu

Muškarac koji samo želi da uživa u seksu, a ne i u vezi, neće se previše truditi oko predigre i vremena koje je obično potrebno ženi da se stvarno uzbudi. Međutim, kada mu je stalo, potrudiće se do najsitnijih detalja da budete zadovoljni seksom i da osetite koliko mu je to važno.

Želi da vam udovolji

Još jedan znak zaljubljenosti je kada vas ispituje šta volite u seksu i sluša šta govorite. Muškarci koji su u vezi samo za zabavu nemaju potrebu detaljno da razgovaraju s partnerkom o njenim tajnim željama niti da se maze nakon seksa, a kamoli razgovaraju.

Uvek je pažljiv i velikodušan

Ukoliko je pažljiv i velikodušan ljubavnik, ne samo prvih nekoliko puta, nego većinu vremena, to je zato što je zainteresovan i želi odnos koji prevazilazi zonu seksa. Upravo zato pokušava da shvati što vam je važno, koje su vaše erogene zone i kako da se osećate što bolje uz njega.


Opušten je i svoj

Kada je opušten, razdragan i ne žuri nigde nakon intimnih trenutaka, to je solidan znak da je zaljubljen ili se zaljubljuje. Iz istog razloga neće se truditi stalno da vas impresionira i pokazivaće koliko je savršen u svemu.

Male stvari su važne

Po malim detaljima kao što je večera uz sveće ili novi parfem primetićete koliko se trudi da shvatite kako mu je stalo do veze i vas. Takođe će vam reći kako bi želeo da se družite s prijateljima ili odete na kratko putovanje. Muškarac koji želi usputnu aferu i malo dobre zabave nikada vas ne bi toliko uključio u svoj život.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zvrk

    27. april 2014 | 20:09

    Eto zbog ovakvih rubrika žene razmišljaju tokom seksa a mi najebavamo :)

  • snezana

    27. april 2014 | 22:08

    Kako ce se muskarac ponasati u krevetu i tokom vodjenja ljubavi ili sexa, zavisi iskljucivo od zene sa kojom je. Kada to zene shvate, znace i da uzivaju u sexu i u ljubavi. Toliko! :)

  • Crnokosa

    27. april 2014 | 22:44

    Boze posalji jednog takvog i budi precizan!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA