5 tipova muškaraca koji su dobri, ali za izbegavanje!

Neki frajeri su toliko loši kandidati za vezu, da vam je bolje da, ukoliko naiđete na njih, ipak ostanete sami ma koliko patili za nežnom muškom rukom i ljubavlju

  • 3

Mnogim ženama koje su već duže vreme singlsamoća zna da pomuti razum. Iščekivanje čvrste muške ruke koja će znati da ih zgrabi, ali i pomazi kada treba, i potreba za nežnošću, podrškom i ljubavlju, često zna da nadvlada razum i smanji kriterijume, zbog čega devojke pristaju na mnogo manje od onoga što zaslužuju.

Ipak, vodite računa o svom ljubavnom životu jer jedino prava ispunjenost koju vam stvara osoba s kojom ste u vezi može da vam garantuje sreću i osmeh na lice. Ne pristajte na sve ni po razno, a budite svesni da nekih frajera, ma koliko zgodni, naizgled ozbiljni i čak pametni bili, treba da se klonite. Priviđenje je da su oni dobri kandidati za vezu. Verujte nam, oni su samo nevolja.

Emotivno ranjeni muškarac

Ulaziti u vezu sa muškarcem koji je tek izašao iz duge veze ravno je katastrofi. Samopouzdanje mu baš i nije na nivou, a i ko želi da bude "prelazna" devojka za zaceljivanje rana? Ovakvog muškarca izbegavajte u širokom luku, pogotovo ako već znate da skače iz veze u vezu.

Slatkorečivi

Ako je prepun reči hvale toliko da vam je muka od njegovih hvalospeva, treba odmah da ga precrtate. Dosadan je, a i verovatno želi na brzinu da vas odvuče u krevet. Iz takvog odnosa pobegnite glavom bez obzira.

Ima fobiju od vezivanja

Suprotnost onom koji ne može da živi ako nije u vezi. Nije nikada imao ozbiljnu vezu i verovatno se neće smiriti ni sa vama. Ne treba vam još konfuzije, frustracije i slomljenih srca. To su muškarci koji vas ni nakon par meseci veze neće nazvati svojom devojkom, koji vas zovu na noćne sastanke samo zarad povremenog seksa, a potom se ne javljaju danima. Ako vam takva veza odgovara, to je u redu, ali taj muškarac očito nije spreman na kvalitetnu vezu, bar ne sa vama.

Kralj drame

Ukoliko ima nekih nerazrešenih stvari s bivšima, u svađi je sa prijateljima ili ima problema na poslu, bolje sagledajte celu sliku. Verovatno je kralj drame koji ne zna kako se konstruktivno posvađati, rešiti problem i ići dalje. Njemu je sve problem. I sve mu je drama. I za sve mrzovoljno prigovara.


Nezreo muškarac

Neki muškarci jednostavno traže majčinsku figuru. Obično ne znaju da kuvaju, čiste za sobom i očekuju da partnerka sve čini umesto njih. Takav jedan vam stvarno ne treba, osim ako ne želite pored sebe veliko dete.

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA