≫ 

PRAVILA MUVANJA: Evo kako se prilazi dobrim ribama

Mnogim muškarcima sam čin prilaženja devojkama, naročito onim zgodnim, predstavlja ogroman problem. Ali postoji nekoliko stvari koje celu akciju mogu uveliko da olakšaju

  • 17

Prilaženje devojkama je noćna mora većine muškaraca - gotovo nikada u priču ne uleću opušteno i spontano, već uvek, pre uleta, muče svoju glavu raznim pitanjima, potpitanjima i glupostima poput straha od odbijanja. Međutim, upravo zbog toga veliki broj frajera na kraju odluči i da ne priđe devojci, što stvara jednu vrstu hendikepa kod jačeg pola.

Ali, nema razloga da sebe kočite u muvanju - jednoj stvari koja treba da bude jednostavna i opuštena. Vreme je da naučite neka pravila koja će vam sledeći put dati vetar u leđa da priđete ne bilo kojoj, već najboljoj ribi u klubu.

Evo šta treba da znate:

Prvih tridesetak sekundi odrediće dalji tok događaja

Započnete li dobro razgovor, male su šanse da će vas devojka iz nekog razloga odmah odbiti. Prišli ste joj, iznenadili je i bitno je da razgovor krene u zanimljivom i opuštenom tonu. Uspete li da je zainteresujete na samom početku razgovora onda ste odradili pola posla. Ako ste zadobili njenu pažnju i postali joj zanimljivi, to je to, nastavite u opuštenom tonu i uberite plodove kvalitetnog truda.

Ona želi da joj muškarci prilaze, zato skupite hrabrost za akciju

Postavite sebi stvari u glavi razmišljajući o tome da devojkama laska kad im muškarci prilaze. Devojke vole pažnju, žele da se osećaju poželjno, a ako im pokažete da su vam zanimljive i privlačne, to će ih učiniti srećnijima i delovaće povoljno na njihov ego. Ako su u svom najboljem izdanju i pri tome posmatraju okolinu, skupite hrabrost i krenite u napad. Iz razloga što će većini vaše interesovanje da godi, neće biti grube ni ako iz nekog razloga ne žele da razgovaraju sa vama.


Odbijanje ne shvatajte kao smak sveta

U životu najviše učimo na svojim greškama, a slična stvar trebalo bi da se događa i prilikom zavođenja, pa čak i ako niste bili odbijeni zbog sopstvene greške. Svako odbijanje shvatite kao još jedno novo iskustvo, a ne kao tragediju. Odbijanje je najnormalnija stvar kroz koju svi muškarci doživljavaju vrlo često. U redu, ovaj put niste uspeli, ali sutra je novi dan, još jedna prilika da sa novostečenim iskustvom osvojite devojku koja vam se sviđa.

Svako muvanje vas čini boljim

Praksom do savršenstva. Naravno da vam pedeseti ulet neće biti jednak prvom, niti stoti pedesetom. Svakim prilaskom devojci, postajaće ćete bolji, opušteniji i samopouzdaniji. Prisetite se grešaka koje ste učinili poslednji put i ne ponavljajte iste, pripremite se i budite spremni kada se sledeći put pruži. Ako ćete ići tim putem, ispravljati greške i dalje pokušavati, uspeh je zagarantovan.

(Telegraf.rs/Macho)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dzos

    3. maj 2014 | 01:13

    ma nije problem da pridjem nego o cemu da pricam sa njom?

  • Milos

    2. maj 2014 | 18:14

    I sta kad je smuvam,tek tada nastaju problemi :D.Dajte neki savet za voznju kuci iste bez auta i seks bez stana :))

  • Ime

    3. maj 2014 | 10:49

    Lakse mi je bilo poloziti rimsko pravo. Lakse sam njega razumio nego cure.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA