Ovu seksi reklamu morate da pogledate! (VIDEO)

Prezgodne manekenke i još zgodniji manekeni došli su u studio da bi snimili reklamu koja će vrcati seksepilom i erotikom. Zavodničkim i maznim glasovima izgovarali su zadati tekst, a onda su dobili da pročitaju reči od kojih su potpuno zanemeli

  • 4

Da je seks najbolje sredstvo da prodate neki proizvod odavno znaju svi iskusni marketing stručnjaci. Svako voli da vidi lepa lica, zanosna tela, izvajane mišiće, bujne grudi... Još ako se u pozadini čuje erotična muzika, a model se kupcu obraća seksi glasom, uspeh je zagarantovan.

Znajući za sve ovo, međunarodna humanitarna organizacija “Save the Children”, odlučila je da iskoristi reklamne trikove i vrlo seksi modele, kako bi skrenuli pažnju na to koliko majki i dece žive u nepodnošljivim uslovima i koliko ih svakoga dana umire u svetu zbog siromaštva i gladi.

Iako ova reklama zapravo nije nimalo seksi, nadamo se da je poruka šokiranih lepotica i lepotana doprla i do vašeg srca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA