Šest trikova da u muškarcu probudite seksualnu zver

Ukoliko želite da očarate vašeg muškarca u krevetu i da imate nezaboravan seks od koga će on poludeti za vama, pratite ovih par saveta i sigurno nećete pogrešiti

  • 12

Dosta dugo se verovalo da muškarci uopšte ne uživaju u predigri, međutim, prema istraživanjima, oni i te kako čeznu za njom. Iz tog razloga, ostavite ga bez daha i priuštite mu zadovoljstvo koje do sada nije imao.

Pomoću sledećih trikova, raspalite vatru u krevetu i priuštite mu eksploziju strasti uz koje ćete probuditi zver u njemu. Sigurno je da nećete pogrešiti, samo ćete ga navesti da vas još više želi.

Izgled

Muškarci su vizuelna bića. Uzbuđuje ih ono što vide. Zato jedan od prioriteta treba da vam bude vaš izgled ako želite da ga uzbudite. Posmatrajte to kao na "pred-predigru". Obucite seksi veš i krenite sa zavođenjem čak i par sati pre nego što završite u krevetu.

Pričajte prljavo

Ovo je još jedan od saveta koji se tiču "pred-predigre". U toku dana možete da mu razbuđujete maštu raznim nagoveštajima kroz reči, a možete biti i direktniji tako što ćete "prljavo" pričati. Na taj način ćete ga navesti da ceo dan razmišlja o tome šta će se dogoditi kada ostanete sami. Teba samo da mu pričate o tome koliko vas on uzbuđuje, šta želite da mu radite i u čemu uživate.

Naučite dobro da se ljubite

Mnogi misle da je ljubljenje dosadna predigra, ali to uopšte nije tačno. Ukoliko znate kako, ljubljenje može da pokrene veliku strast između vas. Glavna stvar je u tome da vi preuzmete inicijativu, tačnije, morate krenuti u akciju pre njega. Stisnite njegovu usnu svojim usnama, nežno je grickajte, rukom pomerajte njegovu glavu kako bi promenili mesto, sa usana pređite na ljubljenje vrata i grickanje uva, i na kraju pređite na ostatak tela.

Izmasirajte mu glavu

Ovo je zaboravljeni deo predigre. Možete mu masirati glavu dok sedite, ležite, dok se ljubite, pa čak i za vreme seksa. Kada mu masirate glavu, počnite od vrata. Opustite ruke i polako provlačite prste kroz njegovu kosu sve do čela.


Priredite mu neverovatan oralni seks

Ovo je najvažniji trik u predigri. Postoji mnogo saveta koji se tiču oralnog seksa, ali mi vam preporučujemo da se u tom trenutku što je više moguće opustite i dozvolite da strast upravlja vama. Sigurno nećete pogrešiti.

Odlažite penetraciju

Pred samu penetraciju, držite ga za penis i prelazite svojim međunožjem po njegovom vrhu. Svaki put će se nadati da ćete baš u tom trenutku krenuti u akciju, ali neće se razočarati i ako to ne uradite. Muškarci takođe vole odloženo zadovoljstvo.

(Telegraf.rs / mojportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bebi

    9. maj 2014 | 21:29

    Hahahahahaha masiranje glave? :D Da krenem da mu masiram glavu, pomislio bi Gle ove moje lujke... :)

  • Ivana

    9. maj 2014 | 20:17

    Sem masiranja glave,pa ja ovo svaki put priredim. Meni je to normalno

  • Mala

    10. maj 2014 | 06:50

    sto se tice masiranja glavr I provlacenja prstiju kroz njegovu kpsu.. Mislim sve je to ok… Ali dta onima koji nemaju kose hahaha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA