Kukovi razotkrivaju kakva je žena u seksu

Prema poslednjim istraživanjima, veza između širine bokova i veštine ljubavništva u ženskom svetu je u veoma uska, pa eto prilike da zavirite devojkama tamo gde do sada niste

  • 22

Kada pomislite na ženske bokove, ono što vam prvo pada na pamet je lakoća rađanja dece. Prema narodnim tvrdnjama i verovanjima, žene koje imaju široke bokove lakše se porađaju od žena koje imaju uske kukove. Ali ne samo to. Sudeći prema rezultatima najnovijih istraživanja, postoji jaka veza između širine bokova i ljubavnog života žena.

Naime, dame koje imaju izrazito široke kukove imaju i više seksa. Studija koja je objavljena u izdanju "Archives of Sexual Behavior" i koja je rađena u Londonu pokazala je da pripadnice nežnijeg pola kojima je priroda podarila široke bokove zapravo nemaju problema sa pronalaženjem seksualnih partnera, štaviše, vrlo često menjaju muškarce u krevetu.

Ipak, u studiji napominju da od širine bokova ne zavisi broj seksualnih partnera jedne žene, već da dame koje imaju dimenzije 36 cm, imaju bogatiji seksualni život od žena koje imaju širinu 31 cm. Ipak, ova veza nije u potpunosti odgonetnuta i objašnjena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bebi

    12. maj 2014 | 20:06

    Ja, 22 godine a dvije bebice imam, rodila prirodno bez ikakvog pucanja kože, sa uskim kukovima, sex imamo svaki dan, tako da NE MLATITE VIŠE SA ISTRAŽIVANJIMA!

  • Milica

    12. maj 2014 | 19:25

    Hahaha Ja spadam u 31cm... I imala dvoje do sada a imam 24god.

  • Srbija

    14. maj 2014 | 00:37

    Sto ce reci ove nase salteruse se razbise od sexa, ali ipak mrzovoljne sede za salterima....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA