Sedam vrućih seks-fantazija koje muškarci kriju od vas

Žene su često znatiželjne po pitanju muških misli i fantazija, ali im retko uspeva za rukom da ih dešifruju. Međutim, tu smo mi da vam u tome pomognemo

  • 24

Ne postoji žena koja se gotovo svakodnevno ne pita šta je to što se vrzma po muškim glavama, a tiče se seksa. Ma koliko god pokušavale da dešifruju ponašanje i znakove koje šalju pripadnici jačeg pola, tek delom su uspele da provale muške misli i namere, ali nikada u potpunosti.

Ipak, žene znaju da je muškarcima seks vrlo često u mislima, i to u najrazličitijim varijantama. A ukoliko niste znali, evo i o kojim seksualnim akcijama muškarci najčešće fantaziraju.

Seks u troje

Ovo je daleko najčešća muška fantazija, o kojoj mnogi maštaju, ali retki ostvaruju. Ideja trojke - uživanja u krevetu sa dve žene koje su posvećene isključivo njemu i njegovom zadovoljstvu je primamljiv scenario uz dodatan prizor dve žene koje se međusobno dodiruju i ljube, ali u stvarnosti mnogi kažu da se u takvoj situaciji ne bi snašli, ali i da bi im bilo neprijatno.

Oralni seks

Izuzetno česta fantazija za veliki broj muškaraca ostvariv je scenario koji rasplamsava njihovu seksualnu želju. Ideja oralnog seksa nije nova, a zapisi i slike njega stare su više od 1000 godina. Tokom istorije, ljudi su razvijali sve naprednije tehnike oralnog seksa, a jedna od najpopularnijih je poza 69 u kojoj istovremeno uživaju oba partnera.

Igranje uloga

Treća najčešća maštarija za muškarce je svakako igranje uloga, a po mogućnosti s time da je partnerka ta koja se maskira. Uniforma sobarice, medicinske sestre ili samo seksi korset i halteri pružaju uvod u vruću seansu u kojoj se otpuštaju kočnice. Igrice vezivanja još su zanimljivije, jer muškarci vole ideje seksualne dominacije, kao i potčinjenosti.

Analni seks

Iako je pitanje analnog seksa za mnoge kontroverzno, on je vrlo česta maštarija muškaraca. Upravo ideja "zabranjene zone" donosi svoju draž i privlačnost, a što više partnerka odbija tu ideju, veće su verovatnoće da muškarac o njoj sanja. Upravo je u tome kvaka seksualnih želja muškaraca, jer oni obično žude za onim što ne mogu da dobiju, ističu seksualni terapeuti.


Posmatranje dok je s nekim drugim

Ideja da se njihova draga upušta u seks s nekim drugim pred njegovim očima za mnoge je uzbudljiva maštarija, koju će retko ko pokušati da ostvari. Temelji se u posmatranju partnerke i doživljaju nje kao čistog seksualnog objekta, a pritom imajući detaljan prikaz "akcije".

Sa starijom ženom

Prozvane još i kategorijom "milf", danas su za brojne muškarce starije žene popularan objekat maštanja nego one mlađe. Privlačnost leži u njihovom iskustvu, zrelosti i tome što znaju što žele te se ne srame to i da traže. Zrelija žena tako lako postaje "profesorica" u krevetu.

Seks u javnosti

Poslednji, ali ne i najmanje bitan na listi je seks u javnosti. On donosi dozu egzibicionizma, užitka uživanja u nečemu što je zabranjeno i gde postoje šanse da budu uhvaćeni. Obično se zamišlja "seks na brzaka" u neposrednoj blizini drugih ljudi, najčešće u liftu, kabinama za presvlačenje, automobilu ili prirodi.

(Telegraf.rs/24sata)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    13. maj 2014 | 22:46

    Probao sve,i sve uglavnom dosadi,dok ne shvatis da je najvece zadovoljstvo voditi ljubav sa onim koga istinski volis,ko to ne shvati jedino mu ostane da se drogira sto rece ovaj pre mene :-)

  • TheManiacs1987

    13. maj 2014 | 18:19

    Probao sam svaki... i znas sta? Dosadi sve I jedan.. onda se pocnes drogirati. :)

  • maja

    14. maj 2014 | 08:22

    Cudi me da je nekim muskarcima oral fantazija... Pa to se podrazumeva kao predigra ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA