Šta žene govore, a šta stvarno misle

Svaki muškarac zna da su žene veoma komplikovane i vrlo vešto skrivaju ono što zaista misle. Ali mi smo tu da vam pomognemo da ih "pročitate"

  • 9

Koliko puta vam se u životu desilo da kažete sebi "Žene nikada neću razumeti?". Ne bojte se, niste jedini, jer ovu rečenicu svakodnevno izgovaraju milioni muškaraca širom sveta. Mozak jedne cice i jednog tipa u potpunosti se razlikuju, stoga nije lako dešifrovati i otkriti "šta je pisac (u ovom slučaju žena) u datom trenutku želeo da kaže".

Sa damama su uvek i u svakom trenu zagarantovane neke komplikacije, ali evo nekoliko šifara koje morate da znate ne bi li ste olakšali sebi život.

Kada žena kaže "Nije mi ništa", zapravo misli "Ljuta sam na tebe, najviše zbog toga što bi ti trebalo jako dobro da znaš šta si uradio. Što ne znaš, a meni ne pada na pamet da ti kažem. Izvoli, potrudi se i sam zaključi šta mi je".

Kada žena kaže "Ne želim ništa za Dan zaljubljenih", zapravo misli "Lepo sam ti pokazala koja mi se tačno narukvica sviđa. Prvo sam bila suptilna. Onda sam bila očigledna. Ako ne dobijem od tebe tu narukvicu, zaključiću da me ne voliš, jer si imao dovoljno vremena da shvatiš šta želim".

Kada žena kaže "Ti si super, ali nisam spremna za vezu", zapravo misli "Ok si za prijatelja, ali želim nekog ko mi izaziva leptiriće u stomaku".

Kada žena kaže "Ne smeta mi što se čuješ s bivšom", zapravo misli "Odgovori joj na poruku još jednom i zagorčaću ti život".


Kada žena kaže "Idi napolje s ortacima, ne smeta mi nimalo", zapravo misli "Idi napolje, nema problema, ali računaj da ću te pri svakoj sledećoj svađi podsetiti da me ne voliš,  jer si išao u grad umesto da provedeš veče sa mnom".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA