Ove seks-igračke imate kod kuće, a da niste ni znali

Ne morate da idete u seks-šop kako biste nabavili igračke koje možete da iskoristite u krevetu. Sve što vam treba su stvari koje već imate u svom okruženju

  • 6

Ukoliko želite dobro da se zabavite pod čaršavima sa svojim partnerom, ne trebaju vam vibratori, bičevi, lisice i ostali "magični", a preskupi predmeti iz seks-šopova. Većinu seks-pomagala imate već u svom okruženju, a da to niste ni znali. Budite maštoviti i iskoristite neke od sledećih kućnih rekvizita. Sigurno je da ćete uživati.

Kaiš

I dok se parovi na filmovima vežu svilenim šalovima, vi se vežite kaišom, a to je i sigurniji način. Naime, čvorovi na šalu mogu da se stegnu u neočekivanom trenutku u toku seksa, što se neće dogoditi s kaišom.

Glava tuša

Najjednostavnije rečeno, nabavite višenamensku tuš-glavu, koju možete da menjate prema svom raspoloženju i da koristite kada ste sami ili u paru.

Špatula

Kome još treba bič? Gumena ili plastična kuhinjska špatula izvrstan je alat za udaranje - fleksibilna i ne previše čvrsta.

Kravata

Odlična je za pokrivanje vaših ili partnerovih očiju, što će pojačati ostala čula i povećati užitak.

Četkica za rumenilo

Lagano prelaženje njome preko kože probudiće sva partnerova čula i pripremiće ga za predigru. Predlažemo i dodavanje čokolade u ovu igru, ako ste spremni malo da se zaprljate.


Nana

Žvakanje nane pre pružanja oralnog užitka, aktiviraće žmarce u telu partnera. Isprobaj i uveri se sama.

Jastuci

Jedan ispod ženine zadnjice ako je dečko gore ili više njih između ženinih grudi i trbuha u Doggy style pozi, pružiće sasvim drugačiji osećaj nego inače.

(Telegraf.rs/Comopolitan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA