ŠTEDITE STRUJU: Vodite ljubav pod svećama!

Uključite se i vi u akciju Sat za Srbiju i svake večeri između 20 i 21 pogasite sve sijalice i što više električnih aparata u svom domu. Štednju struje iskoristite za romantične trenutke i razmenjivanje nežnosti pod svećama

  • 12

Nadležni organi ovih dana napominju da je štednja električne energije od ključne važnosti zbog krize u koju smo dospeli zbog poplava. Ipak, bez obzira na tešku situaciju, ako ste u mogućnosti, ni ljubav ne smete da zanemarite.

Ona će vam pomoći da ove stravične slike koje ste videli i prizore, koje ste doživeli i videli, barem na trenutak zaboravite i odlepršate u carstvo ljubavi gde vas grle tople ruke i ljube nežne usne voljene osobe. I to, štedljivo, pod svećama!

Evo još nekih razloga zbog kojih je dobro voditi ljubav pod svećama:

Kada ste u mraku, u potpunosti ste usmereni na patnerovo telo, dodire i poljupce. Osećaj će biti toliko intenzivan da ćete poželeti da žmurite i zauvek razmenjujete nežnosti bez električne energije.

Sveće celoj situaciji dodaju poseban romantični "šmek", zbog čega ćete se još više zbližiti s partnerom. Topli zagrljaji u mraku, dok na se zidu oslikavaju strastvene senke ljubavi koju u datom trenutku delite, učiniće momenat jedinstvenim. Poželećete da se noć nikada ne završi.

Kako bi ljudi, koji inače vode ljubav u mraku, doživeli pravu čar seksa bez svetla, najpre treba da ugase apsolutno sve sijalice u kući i upale sveće. Sam osećaj da ste tim činom simbolično pomogli ugroženima u poplavama, trenutak strasti učiniće još snažnijim i lepšim.


Ljubav treba da se neguje, posebno onda kada je najteže. Zagrljaji i toplina tela vaše voljene osobe učiniće da se osetite sigurno, voljeno, bar na tren rasterećeno, i što je najvažnije, ispunjeno i srećno. Širite ljubav, ona nam je uvek, svugde i u svakom trenu potrebna.

I naravno, vodite računa da sveće budu dovoljno daleko od vas, kako ne bi došlo do nekih nemilih događaja. Samo nam još požari fale.

Dešavanja uživo u područjima najugroženijim od poplave možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA