GENIJALNA PROSIDBA: Za četiri godine prošao 26 država ne bi li je osvojio (VIDEO)

Čim je Džek Hajer, student Univerziteta u Montani, upoznao Rebeku Strelnauer, znao je da će je zaprositi jednog dana. To se zaista i desilo, četiri godine kasnije, i to na veoma jedinstven način, koji će vas oduševiti

  • 0

Mnogi ljudi nemaju tu životnu privilegiju da dožive ljubav na prvi pogled, kada čim ugledaš nekog, znaš da je to to i da ćete biti u braku, imati brdo dece i biti zajedno do kraja života. Upravo to je osetio Džek Hajer, student iz Montane, koji je još 2010. godine upoznao Rebeku Strelnauer, ljubav svog života.

Već tada je znao da će je jednog dana zaprositi i da će ona biti supruga i majka njegove dece. Četiri godine kasnije, to se zaista i dogodilo i to na veoma lep i neobičan način. Džek se zaista potrudio da joj priredi nezaboravno iskustvo, pa je realizovao sjajnu ideju.

Tokom studija, imao je priliku dosta da putuje. Za četiri godine obišao je 26 zemalja, i tokom svih putovanja snimao je video klipove, pevajući joj pesmu od škotskog benda The Proclamers "I am Gonnna be (500 Miles)" kojom joj je poručivao da misli na nju i da je voli, ma gde god bio.

Nedavno, ovaj zaljubljeni par je diplomirao, a kao poklon svojoj devojci, Džek je dao verenički prsten. Pogledajte kako je sve izgledalo.

(Telegraf.rs/DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA