VODIČ ZA ZAVODNIKE: Evo kako da osvojite svaku ženu koja vam se dopadne

Mnogi muškarci imaju problem sa muvanjem cura - ne zato što su nesposobni, već zato što ne znaju nekoliko ključnih trikova koje ćemo vam upravo otkriti

  • 13

U današnje vreme ni muškarcima ni ženama nije lako. Muvanja i zavođenja željni su i jedni i drugi, a opet ove akcije manjka gotovo kod svih - kod žena jer izigravaju hladne i nedodirljive kraljice, a kod muškaraca jer dozvoljavaju da ih to "lažno" žensko držanje poljulja i spreči da priđu i započnu razgovor.

Ipak, za frajere je bitno da znaju nekoliko stvari od kojih je najvažnija da žena nikada, bila ona i najlepša u društvu, ne sme da im utera strah u kosti. Hrabrost je ključna u svemu tome, a osim toga, nekoliko je dodatnih trikova koje morate da znate ne bi li ste osvojili svaku ribu koju poželite.

Osmehnite se

Muškarce su godinama učili da je osmeh žensko oružje za zavođenje, ali to nije istina. Istraživanja pokazuju da su ženama mnogo privlačniji muškarci koji znaju blago da se osmehnu. Dakle, zaboravite na sve što ste dosad čuli i smejte se!

Ponašajte se samouvereno

Kada se muškarac ponaša mirno i stabilno, ženama je privlačniji jer podsvesno dobijaju utisak da je to muškarac koji će znati da se nosi sa svakom krizom u životu. Ako već niste u potpunosti samopouzdani, ponašajte se kao da jeste, i to deluje.

Govorite duboko i dominantno

Ženama su dokazano privlačniji muškarci koji govore duboko i dominantno. Podsvesno ih doživljavaju muževnijim i seksipilnijim. Takvi muškarci to obično i jesu, ali su istovremeno privlačniji i većem broju partnerki...


Podignite bradu

Muškarac s podignutom bradom je samouvereniji, ali je i fizički atraktivniji. Istraživanja pokazuju da žene lakše primećuju muškarca koji zna kako da drži podignutu bradu. Dakle bradu gore!

Takođe, muškarci sa bradom od tri dana deluju pametnije i društvenije, ali i seksipilnije. Društvenost muškaraca vezana je uz njegovu samouverenost, a već smo zaključili da žene vole samouverene muškarce.

Obucite nešto crveno

Različita boja odeće otkriva različite stvari o vama. Jedno je istraživanje pokazalo da su muškarci u crvenom mnogo privlačniji, baš kao i žene. Istovremeno, muškarce u crvenom žene podsvesno doživljavaju kao bogatije i moćnije, a to su uvek vrlo primamljivi elementi.

Pazite na kvalitetan san

Baš kao i žene, i muškarci moraju da paze na san ako žele da budu lepi i seksi. Nekoliko je istraživanja pokazalo da su ženama manje privlačni muškarci koji izgledaju umorno, iscrpljeno i neispavano. Dakle umesto ludih zabava tokom noći, idite u krevet i naspavajte se - imaćete više uspeha kod žena!

(Telegraf.rs/Tportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stojan protic

    26. maj 2014 | 22:24

    Jedite tresnje dokazano je !

  • Ted Mosby

    26. maj 2014 | 23:12

    Sve ovo stoji sto je napisano, nema sta. Ali za prvo prilazenje curi i muvanje je jako vazan i fizicki izgled. Ne kazem da je presudan ali jako vazan. :-)

  • zoka

    26. maj 2014 | 23:34

    a novcanik..... na to svaka padne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA