Ovi muškarci su najgori ljubavnici svih vremena!

Mnogi poznati muškarci za koje nikada ne biste pomislili da su nespretni u krevetu, su bili upravo to - loši ljubavnici. Evo o kojim "selebriti" frajerima je reč

  • 4

Iako su u svoje vreme bili među najpoželjnijim i najtraženijim muškarcima, iza kulisa se zapravo kriju mračne tajne ovih "čuvenih momaka" koje se tiču njihove seksualnosti. One su, nakon toliko godina verovanja u pogrešno, izašle na videlo.

Za neke od njih nikada ne biste pomislili da su bili loši u krevetu - štaviše, bili ste ubeđeni da su bili neodoljivi šmekeri i da su iskusili seks sa stotinama žena.

Ipak, hajde malo da vam razbijemo iluzije. Upoznajte najgore ljubavnike koje istorija pamti.

Hju Hefner

Svi znamo na čemu je Hefner izgradio imidž, ali u nekoliko navrata pojavile su se priče da je to čista fasada. Bivša verenica Kristal Haris tvrdila je da je jedan jedini put kad su se ona i Hef seksali, on erekciju uspeo da održi svega dve sekunde. Još jedna bivša, Kendra Vilkinson, rekla je da je bio čovek s kojim je seks trajao jedan minut, a partnerka Izabela Sent Džejms da je samo ležao poput "mrtve ribe".

Elvis Prisli

Legendarni Elvis našao se na tapeti glumice Natali Vud koja je Elvisovom prijatelju Bironu Rafaelu jednostavno rekla da Prisli jednostavno nije znao da da se snađe u krevetu. Doduše, o Elvisu su kružile mnoge priče, od toga da je bio impotentan, da je uživao isključivo u voajerizmu, pa do sasvim suprotnih, da je bio nezasit.

Sigmund Frojd


Otac psihoanalize, Sigmund Frojd, pričao je puno o svojoj majci. Zajedno sa kokainskim problemima i borbom sa zavisnošću od masturbacije nije ni mogao da ima kvalitetniji seksualni život. Problemi s majkom i kokainska impotencija nikad nisu dobar recept za zdravu seksualnost.

Žan Pol Sartr

Bio je prava zvezda sredinom 20. veka, a nije bio preterani ljubitelj monogamije, pa je otprilike pola Francuske dobilo priliku da iskusi ljubavničke čari ovog slavnog pisca i filozofa. Sartr je upotrebljavao svoj intelekt za osvajanje žena, a sam sebe je smatrao "akademskim Don Žuanom". Uprkos svemu, kružile su glasine da je bio grozan ljubavnik i da su mu kroasani bili draži od seksa.

Vilijem Batl Jejts

Ovaj poznati irski pesnik patio je od impotencije. Ipak, u 68 godini navodno je pošao na hirurški zahvat koji mu je pomogao. Tvrdio je da je operacija bila u potpunosti uspešna, pa je mogao konačno da se upusti u nekoliko afera, kako bi nadoknadio izgubljeno vreme.

Franc Kafka

Iako mu seks za jednu noć nije bio nimalo stran, Kafka je navodno prezirao snošaj. Smatrao ga je prljavim, imao je problema sa samopouzdanjem i grozno mišljenje o svom telu, zbog čega nije dozvoljavao da ga vide golog, iako je često posećivao parna kupatila.

Luj XVI

Za kralja Luja XVI kružile su glasine da je imao neki oblik seksualne disfunkcije, budući da nije imao seks sa Marijom Antoanetom čak sedam godina. Pričalo se svašta, od toga da ima fimozu i da je impotentan, do toga da mu je penis jednostavno prevelik. Većina istoričara veruje da je bio samo seksualno neiskusan. Rešenje je bio Marijin brat Josip II koji je Luju dao neke seksualni savete koji su mu spasili brak. Niko ne zna šta mu je rekao.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    26. maj 2014 | 17:35

    Pa sta ce, ljudi su imali problem, nisu oni krivi za to. Ne moze svako da bude uspesan u svim sverama zivota, negde mora da omane.

  • obaoba

    26. maj 2014 | 16:47

    I ja

  • Ivana

    27. maj 2014 | 23:26

    Oni baš znaju,kakvi Su bili u sexy....ajde molim te.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA