PRONAĐITE SE: Ovo su svi tipovi žena na koje se muškarci lože

Svi mi imamo svoje prednosti i mane, barem kada je naš izgled u pitanju. Bitno je prihvatiti svoje telo onakvo kakvo je i na taj način ćete skupiti samopouzdanje. Muškarci će tada uzdisati za vama, a da vi to niste ni svesne

  • 25

Iako žene ponekad mrze svoje male grudi ili poveću zadnjicu, vreme je za buđenje svesti, jer ono što žene smatraju manom, mnogim muškarcima je prosto neodoljivo.

Bez obzira na to u koju grupu spadate, važno je da naučite da volite svoje telo sa svim manama i vrlinama što će se odraziti i na vaše samopouzdanje. Ponašajte se kao da ste najseksipilnija žena na svetu i verujte, muškarci će to primetiti.

Naglašena guza i bokovi

Pravi primer je Dženifer Lopez. Žene su oduvek imale naglašene zadnjice i to se smatralo pravim adutom, a seksi zvezda je konačno stala na kraj modernim koščatim američkim guzama i s ponosom pokazala šta znače seksi obline.

Ne stidite se svojih oblina već ih iskoristite kao pravo oružje koje će vam dati moć i kontrolu kakvu niste ni sanjali da posedujete. Samo budite umereni jer ako pokažete sve , neće ostati ništa za maštanja i žudnju.

Muškarci vole ženske zadnjice i smatraju ih neodoljivim , posebno dok se elegantno njišu u hodu . Ako ste ponosna vlasnica naglašene zadnjice , iskoristite je kao svoj glavni adut.

Bujno poprsje

Kada je reč o bujnim grudima tu zaista nema greške. Još uvek nije objašnjeno zašto su muškarcima toliko privlačne velike ženske grudi.


Da li je to zbog njihove multifunkcionalnosti koja uključuju hranu za bebe, toplo mesta za dremanja i seksualni užitak ili ipak postoji nešto što je duboko urezano u mušku psihu i dovodi ih do ludila. Zato, ako spadate u grupu C ili D korpica, iskoristite svoj adut.

Sitne džepne Venere

Žene sitne telesne građe i nižeg rasta imaju jednu veliku prednost. Mogu da budu u vezi sa muškarcima koji su visoki 170 - 200 centimetara.

Oni ih opisuju kao prelepe i seksi, a dokaz su i mini lepotice poput Eve Longorije i Šakire. U čemu je trik? Takvi muškarci vole da njihove partnerke izgledaju mladalački ali i krhko kako bi ih mogli zaštiti i brinuti se o njima.

Stara narodna poslovica kaže da najvrednije stvari dolaze u malim količinama, pa ako spadate u ovu grupu, iskoristite to i oborite ih s nogu.

Vitke i visoke manekenke

Visoke, mršave i lepe žene često se žale kako ne mogu pronaći dečka. Možda zato što ih se muškarci jednostavno boje, ali s razlogom.

Takozvani "supermodeli" malih grudi i blagih oblina se trenutno nalaze na najvišem mestu na lestvici žena sa kojima bi muškarci hteli provoditi vreme .

Pripadnice ove sretne grupe zaista mogu birati, a to veoma dobro znaju i Adriana Lima, Naomi Kembel i Sindi Kraford. Ako ste i vi jedna od njih, iskoristite to ali pripazite da ne prestanete previše izbirljive.

Vitke sportistkinje

Devojke sportske građe imaju uske bokove i male grudi , ali i čvrstu zadnjicu te opasne trbušnjake koji ostavljaju muškarce bez daha, ali im i teraju strah u kosti.

Žene ovog tipa zrače energijom i snagom , ali i elegancijom što takođe može biti pravo seksualno oružje.

Ne zamarajte se dekolteom, već naglasite svoje vitko atletsko telo, a pravi primer neka vam budu Kameron Dijaz i Šarliz Teron koje ponosno pokazuju svoju sportsku figuru.

(Telegraf.rs / hercegovina)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boki

    28. maj 2014 | 09:18

    Bez ikakve filozofije, budite zenstvene. Sve sto u vama podseca na muskrca ubija vas seksipil. Recimo grubost u komunikaciji, muski hod, muski recnik, muska frizura, muski poslovi (izrazito grubi poslovi)... Dakle, sve sto vas ne cini zenom, odbija muskarce i obrnuto. Muskarcima se svidja sve sto je zensko, zato u glasu i u stavu mora da se oseti neznost i zenstvenost, i to ce vecini biti dovoljno za pocetak...

  • Sky

    28. maj 2014 | 11:27

    Od biraca nema j.....

  • milisav

    28. maj 2014 | 09:39

    Meni licno sve mi se dopadaju a vi kako hocete.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA