FEMME FATALE: Ovakve žene uvek osvoje svakog frajera (GIF)

X-faktor je dekodiran: saznajte kojih to šest tajni izdvaja one fatalne žene koje uvek dobiju svakog koga požele

  • 5

Stručnjak za veze i seks Trejsi Koks otkriva šest tajni žena koje uvek dobiju svu pažnju muškaraca. Naime, neke žene jednostavno uvek dobiju frajera kog požele.

Trejsi kaže da postoji šest jednostavnih načina kako zavesti i osvojiti muškarca, a oni nemaju baš nikakve veze s izgledom.

Naime, postoje neki kvaliteti koje ljude čine atraktivnim, a svode se na ova dva jednostavna pitanja: da li volite seks i da li volite ljude. Ako su odgovori potvrdni, verovatno ste seksi.

Svi mi imamo podsvesni seks-radar koji se uključuje kada smo u društvu privlačnih ljudi. Radar za dobar izgled uključuje se prvi i zahvaljujući njemu odmah skeniramo najprivlačniju osobu u društvu. Nakon toga "uključuje" se radar za suptilnije indikatore nečijeg seksipila i procenjujemo da li je neko vredan naše pažnje ili ne.

Ovo je šest najvažnijih pravila zbog kojih neke žene dobijaju baš svu pažnju muškaraca. A ne tiču se izgleda.

Entuzijastični ste

Excited2

Entuzijazam je zarazan. Na nekoga ko je pun života jednostavno morate reagovati. U društvu takve osobe morate da se osećate dobro i morate da se smejete. Nekada nije ni važna činjenica oko čega ste uzbuđeni, nego način na koji reagujete, strastveno, puno života i euforično.


Devojka koja stoji u ćošku i ne menja izraz lica i govori monotonim glasom može biti prava lepotica, ali ako nema taj entuzijazam, privlačnost joj drastično pada.

Uz nju se osećaju kao da su jedini u sobi

alisa

Žena koja sa zanimanjem sluša što govorite, koja gleda direktno u oči, uz koju se muškarci osećaju važno i posebno, žena je koja će okupirati njihovu pažnju.

Ponosna je na to što jeste

zoi

Žena koja se ne boji da kaže svoje mišljenje čak i kada je suprotno od svih drugih soba s kojima je u konverzaciji. Ponekad je pomalo i napasna i nepristojna, ali baš zbog toga šarmantna. S njom nikada nije dosadno. Drži se svojih uverenja i veruje u sebe. Svi se verovatno divimo ljudima koji uzdignute glave vode svoje bitke.

Ne boji se dodira

touch

Nemojte podceniti moć dodira. Osoba koja vas srdačno zagrli dok vas pozdravlja, koja se ne boji da zabrinutom sagovorniku stavi ruku na rame, koja zna da vas potapše, učini male seksi gestove poput dugog stiska ruke, zagrljaja, nevinog poljupca u obraz je definitivno seksi.

Uz to ne zaboravlja ni na seksi dodire

Cant-Touch-This-MC-Hammer-Dance-Gif

Senzualan dodir poput nameštanja kose ili stiskanja dok je hladno ustvari su diskretni pozivi da muškarac pogleda upravo na taj deo tela koji privlači pažnju. Ako ste hladni, uštogljeni, frajer će pretpostaviti da ste distancirani i da vas je teško upoznati i pridobiti.

Svesne su svog tela i znaju da ga pokažu

kate-upton-bouncing-gif-4

Što bolje poznajete i cenite svoj izgled, bolje ćete se prezentovati. Ako sedite prekrštenih nogu na kauču i još ste zagrlili jastučić, šaljete poruku da mislite da imate previše kilograma ili pokušavate da prikrijete stomak. S druge strane žena koja se protegne rukama visoko iznad glave, šalje poruku kako je ponosna na svoje telo.

Nije preterano našminkana

sminka

Žena koju će muškarci najpre da primete nije opsednuta izgledom. Ona koja je sva "namontirana", s kompletnim mejkapom, ružem, maskarom, puderom, koja izgleda kao lutka, šalje poruku da je previše opsednuta sobom. Minimalna šminka, ali i izgled "tek sam ustala iz kreveta" koji je opušten, prirodan, sanjiv i seksi, nikada neće izaći iz mode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neodoljiva

    2. jun 2014 | 07:29

    Volim da privucem muskarce ali da ih drzim u neizvesnosti

  • Maja

    9. jun 2014 | 15:07

    Ispunjavam sve tacke ali ipak polako gubim svog muskarca :(

  • Bulidza

    1. jun 2014 | 03:48

    Al ja volim i sedmo pravilo - mora prva da mi pridje. Kad se to desi, a prvih 6 su ispunjena, ja joj dam celog sebe. Sve sto ste napisali je istina, ili je istina za one koji imaju radar. Ja ipak vise volim da volim, a vi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA