Kako prepoznati nepopravljivog ženskaroša

Neki muškarci više od svega vole da flertuju i osvajaju žene, a kada se to dogodi, okreću leđa i idu dalje, u novu avanturu. Ne dozvolite sebi da upadnete u njihovu zamku

  • 9

Postoje frajeri koji žene doživljavaju kao žrtve lova i spremni su da jure za njima sve do onog trenutka dok ih ne osvoje. Nakon toga, vrlo brzo gube interesovanje i okreću se novim izazovima, da ne kažemo novim ženama. Ipak, svaka dama koja drži do sebe ne sme da dozvoli da upadne u zamku jednog od ovakvih frajera.

Baš zbog toga, treba da budete svesni znakova koji ukazuju da je reč o večitim ženskarošima koji jure za svakom suknjom, ne bi li ste ih ubuduće izbegavali.

Savršen je

Kod većine muškaraca možemo da pronađemo barem jednu manu kada prvi put razgovaramo sa njima, ali lovac na ženu je stručan u svom poslu i zna kako da se predstavi savršenim. Žena to neće ni primetiti, štaviše, pomisliće da je pronašla onog pravog - barem do sledećeg jutra.

Koristi oružje dodira

Vama će se možda činiti da vas je slučajno dodirnuo po kolenu ili po ruci dok je posezao za svojom čašom, a kada vas obuhvati oko struka kako bi prošao pored vas, nećeš ni sanjati da je to sve deo strategije. Većina muškaraca je na početku ipak malo suzdržanija, a muškarac koji se tako "slobodno" ponaša verovatno to radi toliko često da mu je prešlo u naviku.

Sluša sve o vama

Znamo, zvuči savršeno, zar ne? Ne želimo da mislite da niste zanimljivi, ali svaki lovac na ženu zna da je najbolji način za impresioniranje žene upravo to - pustiti je da priča o sebi. On će tako imati sve informacije koje želi da ima, a vi o njemu nećete znati ništa. Savršeno za beg kada mu bude potreban.

Upečatljiv je

Lovci na žene su uvek upečatljivi u društvu. Neki od njih će imati smešnu kravatu koja pleni poglede, neki će odabrati zanimljiv šešir, a neki će jednostavno biti jako glasni. Ženskaroš je veoma često kamufliran kao simpatični tip iz ekipe, a prestaje da bude simpatičan čim shvati da vas ima.


Ignoriše vas

Normalan muškarac priča s devojkom koja mu se sviđa i pokazuje joj da mu je zanimljiva. Ženskaroš je ignoriše u grupi prijateljica i pričati sa svima, samo ne sa njom. Time traži reakciju, a ako je dobije, zna da je na pravom putu.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxxccc

    2. jun 2014 | 22:21

    Ja sam musko i stvarno ih ne razumem, oni su nezahvalnici. Smuvaj onu koja ti se najvise svidja, pazi je i mazi. Ne razumem sta im je zanimljivo da muvaju svaku mogucu koju vide O.o.. Ali dobro, mozda ja nisam bas cist sto ovako razmisljam ali tako je

  • Sanela

    2. jun 2014 | 15:00

    Moj muz je posle 4god. braka postao potpuno nezainteresovan za razgovor.

  • Niko bitan™

    2. jun 2014 | 16:22

    Zene bre, ne kukajte samo. Muskarac je nezainteresovan samo kad vidi da ste vi nezainteresovane! Uzmite stvar u svoje ruke, pa da vidite da li hoce ili ne!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA