PAŽNJA: Ovakvi momci su dobri samo za izbegavanje! (GIF)

U moru finih mladića, vi ste naleteli baš na onog pogrešnog. Na početku niste bili ni svesni šta vas je snašlo, jer niste znali da na vreme nanjušite nevolju. Ako ste naleteli na jednog od muškaraca sa ovog spiska, loše vam se piše

  • 0

Postoje stvarno komplikovani muškarci s kojima jedna devojka ne zna ni šta ni kako. Ako ste naleteli na jednog takvog – žao nam je, ne možemo da vam pomognemo, jer vaša veža nema budućnost. Moraćete sami da nađete načina kako da ga se oslobodite.

Međutim, možemo vam da vam ukažemo na to da ste naleteli na jednog od njih i da se nadate najboljem.

Blejači

blejac

Problem se može javiti zbog vašeg posla ili hobija, koji vam ne ostavljaju na raspolaganju ceo božji dan da sedite s njim po kafićima. Ako se ipak zaljubite u jednog takvog, čisto da vas podsetimo da morate imati i određeni outfit za njega i njegovo okruženje.

Solarijum vam postaje druga spavaća soba, frizer treba da vam sređuje kosu svaki dan, manikir/pedikir, i tako dalje.

Gadljivi

nag

Ako niste savršenog izgleda, a to nikako ne valja, on neće da prećuti nego će vam nabiti komplekse. I da odmah budemo jasni, gadljivim tipovima se gadi celulit, višak kilograma, kosa koja se ne neguje svaki dan, odeća koja im se ne sviđa i tako unedogled.

U vezi s njima najneverovatnije je to što ni oni najčešće ne izgledaju savršeno, pa će vam u početku biti zaista teško da shvatite njihove kritike i uvrede na račun vašeg izgleda.


Zauzeti

dzenifer

U startu ne znate da je zauzet, svidi vam se, i vi se upustite u priču s njim koja, mic po mic, preraste u vezu. Kada nekim putevima istina dođe do vas, on će vam prosuti priču kako je s njom iz ovih ili onih razloga, ali je ne voli.

Sve se komplikuje, ali ostaje to da njemu ne treba verovati, pa tako ni biti sa njim u vezi.

Sveznalice

svezalice

Prosto sve znaju, ali im sistem, država, kontinent, pa često i sama planeta Zemlja smetaju da iskažu svoje znanje i sposobnosti. Oni nemaju ni prebijene pare, ali imaju znanje koje niko ne ceni.

Neće raditi za neku tamo platicu, jer mnogo više vrede. Zainteresuju vas pričama o umetnosti ili sviranjem na nekom instrumentu, ali vrlo brzo otkriju svoje pravo lice.

Frajeri

los decko

Zapravo i nisu pravi frajeri. Oni bi voleli da budu frajeri, ali sve rade pogrešno, a za svoje neuspehe krive vas.

Takvi muškarci misle da je šmekerski kraj sebe imati devojku manekenskog izgleda, koja je i intelektualno vrlo visoko, pa budući da oni zapravo nisu u stanju da takve devojke prate, ljute se i prebacuju im sve i svašta.

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA