Stiže kondom koji ne smanjuje užitak u seksu! (VIDEO)

Muškarci, ali i žene, imamo dobre vesti za vas. Galaktička kapa je nova vrsta prezervativa koji prekriva samo vrh penisa i na taj način štiti od neželjene trudnoće, a ne smanjuje zadovoljstvo penetracije

  • 6

Momci, zamislite da vaš penis ima kacigu! Američki pronalazač Čarli Pauel osmislio je potpuno novu vrstu kondoma i nazvao ga je “galaktička kapica”. On je ubeđen da će ova specijalna “gumica” doneti potpuno novu dimenziju uzbuđenja u spavaćoj sobi, za oba pola.

Za razliku od standarnog kondoma, koji lateksom prekriva celu dužinu polnog organa, Pauelov kondom prekriva samo vrh. Na taj način, sperma završava na sigurnom mestu, bez imalo uskraćivanja seksualnog doživljaja. Pritom, pronalazač garantue da nema spadanja i pucanja kondoma!

Kondom Galaktička kapica

Galaktička kapica sastoji se iz dva dela. Prvi je poliuretanska lepljiva baza koja se može postaviti danima pre seksualnog odnosa, a s njom muškarac može normalno da se kupa i ide u toalet.

Drugi deo predstavlja specijalni rezervoar koji se pred sam seksualni čin prilepljuje na bazu.

Ipak, ovaj kondom ima jednu manu. On nije ni blizu efikasan kao obični kondomi u zaštiti od polno prenosivih bolesti, pa se zato preporučuje samo parovima u monogamnim vezama koji samo žele da spreče neželjenu trudnoću.


S obzirom na to da je “galaktička kapica” za sad u fazi prototipa i Pauelu su neophodna dodatna novčana sredstva za razvoj tehnologije, pitanje je kada će se ovi neobični prezervativi zaista naći u prodaji. Da li biste vi probali ovakav jedan metod kontracepcije?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • XD

    2. jun 2014 | 15:13

    5 minuta slatko- ceo zivot tatko. Hah

  • bla

    2. jun 2014 | 15:00

    ahahahahhaha sad cu ga preimenujem u vaterpolistu...

  • Beograd

    3. jun 2014 | 14:44

    A potencijalne ogrebotine od dlaka koje otvaraju put virusima, to nema veze. Ovo moze da se koristi samo kod parova koji ne svrljaju, sto ustvari I ne postoji kao 100% sigurna kategorija. Mozda trudnoce nece biti ali infekcije mogu da se prenose.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA