NOVI SEKSI TREND: Muškarac u hulahopkama

Hulahopke su u Srednjem veku bile uobičajeni odevni predmet svih pripadnika jačeg pola, ali su od tog doba pale u zaborav. Odnedavno, dugačke čarape za muškarce, sa i bez stopala, postale su neizostavni modni detalj

  • 2

Dizajneri italijanske modne kuće Emilio Kavalini su još 2009. godine lansirali kolekciju uniseks hulahopki - na bazi mešavine najlona i pamuka, koje su na njihovo iznenađenje doživele zapažen uspeh među muškom populacijom.

- Kada smo započeli sa onlajn prodajom, primetili smo da veliki broj najlonki kupuju muškarci, a najtraženije su veličine L i XL. Sproveo sam istraživanje na Internetu i otkrio da postoji pravi kult muških hulahopki – izjavio je potpredsednik kompanije Frančesko Kavalini.

On je naveo da ih muškarci kupuju prvenstveno zbog zaštite od hladnoće, tako što ih nose ispod pantalona, ali je primetan i pravi modni trend sa sve većom potražnjom modela sa uzorcima pruga, kosturskih glava i zvezdica čija se cena kreće oko 20 evra.

- Iz Italije se ovaj fenomen proširio i na druge zemlje, pa se najlonke za muškarce danas mogu kupiti i u Nemačkoj, Francuskoj, skandinavskim zemljama, Kanadi i SAD-u - kazao je Kavalini.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • phlover

    17. septembar 2015 | 16:29

    Maxy, i ja obožavam da nosim najlonke, ja sam sissy boy.

  • maxy123

    16. septembar 2015 | 21:59

    Mada sam musko, nemam primjedbe sto muškarci nose Hulahopke !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA