Zašto on nikako da kaže "volim te"?

Ako vam to još nije rekao, na znači da ništa ne oseća. Možda misli da je prerano, možda se boji da kaže... Saznajte šta sve može da bude razlog što ćuti, osim onog scenarija po kojem vas zapravo i ne voli

  • 6

Volim te - te dve male reči mogu u trenutku da preokrenu svaki vezu, ali prvi put ih nije lako izgovoriti. Muškarcima to teško pada, pa ako "volim te" ne prelazi preko njihovih usana, to ne treba da znači da vas ne voli već da jednostavno nije spreman to i da izgovori. Svoja osećanja će da pokaže na drugi način sve dok ne oseti potrebu to i da konačno i kaže.

Boji se, već ga je neka povredila

hurt

Ako je muškarca žena s kojim je prethodno bio u vezi toliko povredila da mu je slomila srce, trebaće mu puno vremena da se ohrabri i to isto kaže novoj partnerki. Što se oseća sigurnije u svoj odnos, to će se i brže otvoriti.

Još nikad to nije izgovorio

bas te volim

To što muškarac još uvek nije izgovorio "volim te" ne treba nužno biti loša stvar. Možda to još nikad nikome nije rekao i želi biti siguran da je ona kojoj će to reći stvarno ona prava. Njemu to toliko znači da će pre sačekati nego omalovažiti značenje ovih reči.

Boji se da partnerka ne misli isto

volim te

Izjaviti nekome ljubav nije nimalo lako zato što time riskiramo da nas neko povredi. Ako on još uvek nije rekao "volim te" moguće je da se boji da njegova partnerka ne misli isto. Ultimativni strah jest da će nam neko umesto istim rečima odgovoriti s "u redu" ili "hvala".

Čeka savršen trenutak

jeni


On svojoj partnerki želi da kaže koliko je voli, ali čeka savršen trenutak. Njemu je tajming najvažniji jer ne želi da umanji jačinu tih reči. Želi da taj trenutak bude poseban, odnosno da ga i partnerka zapamti.

Ne želi prerano da izgovori važne reči

vec te volim

Osim straha da mu partnerka neće uzvratiti ljubav, muškarac se boji da "volim te" ne izgovori prerano. Iako njegovo srce svom snagom to misli, njegov razum mu ne dopušta da isto i kaže. Na taj način se štiti da ne bude povređen.

Boji se da bude ranjiv

muzevno

Iskazivanjem ljubavi partneri pokazuju da su u potpunosti otvoreni, a samim time i ranjivi. Zbog toga se muškarci ponekad boje da te dve reči izgovore naglas. Strah ih je da će time partnerka postati glavna u vezi i imati nešto čime ih drži u šaci.

Još uvek nije spreman za ozbiljnu vezu

nespreman

Nekome treba malo vremena da se zaljubi i prepusti, dok su drugi oprezniji. Upravo zbog ovog drugog razloga muškarac može izbegavati velike izave ljubavi. On se boji obaveza i ne želi ozbiljnu vezu.

Čeka da partnerka prva kaže "volim te"

ljubav

Iako zna da voli partnerku, on neće to prvi izgovoriti. Čeka da to njegova bolja polovina kaže jer će tako znati da i jedno i drugo misle isto. Time ne rizikuje da će ga povrediti, barem ne na početku.

Ne želi da kaže "volim te" jer to jednostavno ne misli

ne volim te

Ako se veza čini kao da napreduje, a on i dalje ne govori "volim te", možda to jednostavno i ne misli. Moguće je da vezu vidi samo kao dobar provod i ništa više.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milica

    8. jun 2014 | 11:39

    On meni to "Volim Te", toliko cesto govori da pocinjem da sumnjam da li me stvarno voli.

  • Poroci

    8. jun 2014 | 12:53

    Ja sam zensko pa jos uvek nisam to rekla nikom iz istih razloga. Ljubav se ne dokazuje recima.

  • made in great britain

    8. jun 2014 | 14:59

    Ajd ne s3rite cure. Nikad vam po volji. Samo se femkate nesto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA