Istina ili zabluda: Samo jednom se ljubi

Tezu da Prva ljubav zaborava nema možda je i moguće prihvatiti, ali verovati u to da je ljudskom biću u osamdesetak godina boravka na ovom svetu suđena samo jedna ljubavna priča, zaista teško

  • 0

Kao deca slušamo bajke, a kad porastemo gledamo romantične komedije u kojima nas indoktriniraju time da bi svako od nas trebalo da nađe srodnu dušu s kojom će živeti večno do kraja života. Postoje i mitovi da je svaka osoba nekada bila deo androgenog bića, surovo presečenog na pola, koje večito traga za svojom izgubljenom polovinom.

Sve ovo je samo plod bujne mašte i večite čovekove nade da zaista negde na svetu postoji savršeno kompatibilan partner. On tako traga i traga... Međutim, neretko se zaljubi do neba, i taman kad poveruje da je konačno naleteo na savršenstvo, priča se pod teretom svakodnenice raspukne poput mehura od sapunice.

Istina je da mi, zapravo, u različitim fazama naših života tragamo za potpuno drugačijim odnosima sa ljudima i da je veoma mala verovatnoća da ćemo se na ravnomeran način razvijati baš kao i naša ljubav iz školske klupe. Nije da se ne dešava, ali to je zaista retka privilegija samo sudbinom odabranih srećnika...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA