Koja seks-poza garantuje njen orgazam?

Da bi svoju partnerku doveli do vrhunca, potrebno je da znate koje poze i kakvi stimulansi joj najviše odgovaraju. Pročitajte koje su njene najosetljivije tačke i potrudite se da joj pružite nesvakidašnji užitak

  • 29

Mnoge teorije potvrđuju kako za seks nije najbitnija veličina i tehnika. Da bi žene doživele orgazam, morate pokušati i sa nekim "neobičnim" pozama, ali i stimulacijom klitorisa. Predstavljamo vam najosetljivije tačke kod nežnijeg pola, a vi se potrudite da ih primenite i pružite svojoj partnerki nesvakidašnji doživljaj.

Žene koje mogu doživeti orgazam isključivo usled penetracije, obično pritiskaju karlicu uz telo muškarca, uz pubičnu kost. U principu, radi se o tehnici koitalne spone.

Takođe, postoji teorija reaktivnosti. Ukoliko želite, možete je nazvati i G tačkom, ali definitivno postoje veoma osetljivi delovi vagine, koji, prilikom stimulacije, dovode ženu do orgazma.

Kod većine žena, najosetljivije tačke nalaze se na prednjem zidu vagine. Ovo potvrđuje činjenica da su najbolje poze za "orgazam bez ruku" kada je žena na vrhu ili je okrenuta leđima ka muškarcu. Tada se najlakše dolazi do prednjeg dela vagine.

(Telegraf.rs / portaloko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snezana

    10. jun 2014 | 15:32

    Svaka zena koja dobro poznaje svoje telo moze da dozivi orgazam skoro u svakoj pozi i za veoma kratko vreme. Kako ce se muskarac ponasati u krevetu zavisi iskljucivo od zene sa kojom je. Nekim zenama mozete da ugadjate u krevetu koliko hocete, necete dobiti nikakvu povratnu informaciju. Tada samo treba da znate da nije do vas nista i da trazite zenu koja zna sta zeli i hoce u svemu, pa tako i u sexu. :)

  • Ramiz lopez

    10. jun 2014 | 18:45

    Neke zene ne zasluzuju da imaju orgazam, kad se samo prostru na krevet kao ukipljene I cekaju da muskarac odradi sve..

  • Samanta

    10. jun 2014 | 21:46

    Problem je što se žene ne trude dovoljno.Očekuju da muškarac čita misli,ne masturbiraju i samim tim nisu sebe dobro upoznale.Niko neće otkriti šta ženi najbolje godi ako ni sama ne zna.Slušajući neke moje drugove zaključujem da veliki procenat žena samo legne i raširi noge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA