Saznajte zašto su milfare zakon! (GIF)

Teško da se rodio momak koji nije makar jednom poželeo da ima seks sa starijom cicom. Bilo da je u pitanju Pamela Anderson, profesorka francuskog ili možda nečija mama - MILF žene su jednostavno neodoljive. Ali, zašto baš toliko?

  • 36

Sigurni smo da ste svi barem čuli, ako već niste upoznati iz lilčnog iskustva o MILF fenomenu. Suluda opsesija mlađih muškaraca starijim ženama kao da je zapisana u muškom genetskom kodu. Prirodna želja svakog muškarca je ta da barem jednom ukroti “pumu” koja iza sebe već ima mnogo iskustva.

Ovo su mogući razlozi.

Iskustvo

milf

Činjenica je da prava puma iza sebe ima poveći broj kilometara. Neke bi postidele i Kazanovu, ali kao što i sami znate, samo se vežbom dolazi do savršenstva. One znaju šta žele i žele to odmah, a ako im to ne pružite, neće im biti teško da vas upute u pravom smeru.

Nešto je uzbudljivo u činjenici da ne morate da ih usmeravate ili ubeđujete da probaju nešto novo, jer one su definitivno u igri. Nije ih briga, spremne su na sve i gotovo izazivaju da ih iznenadite nečim novim.

Znaju da udovolje i to je još jedna njihova velika prednost

kate-upton-bouncing-gif-4

Bile su s muškarcima, čak imaju i ponekog klinca i zato su direktne i ne okolišaju.

Ni jedna MILFica se ne stidi činjenice da joj seks mnogo znači i praktikuje ga iz osećaja zadovoljstva, kako svog, tako i vašeg.


Zabranjeno voće

samanta

Neke od njih su udate, neke su bile udate, a neke nisu htele da se udaju ali su ipak završile s klincem. Bitno je da su nekada pripadale nekome i to je ono što intrigira muškarce. Sve je u uzbuđenju lova. Činjenica da je ona starija žena, samo znači da ćete morati više da se potrudite.

Milfica vam se nikad neće kompletno predati, ostavljajući sebi mesta za manevrisanje zbog činjenice da postoji mnogo slobodnih muškaraca, ali ako je ukrotite, to će vas vinuti u neslućene visine jer ćete napokon postati pravi muškarac i celo društvo će vam se diviti. Najbolji deo svega što nju neće biti briga ako se hvalite, jer ona mora da zadrži svoju seksi reputaciju, a takve priče joj u tome samo pomažu.

Novac i Samo Novac

gif_money300

Verujemo da je napokon došlo vreme da muškarci postanu sponzoruše. Dosta je starih čikica koji pod rukom šetaju jedva punoletne devojke. Vreme je da nađemo svoje mesto pod suncem. MILFica ima finansijsku sigurnost o kojoj njena mlađa konkurentkinja ne može ni da sanja. Ima svoju kuću, svoj auto i dovoljno novca za trošenje.

Kad ste s njom, ne pije se vino iz tetrapaka, niti se za večeru tamane smrznute pice. Ako ona nešto poželi to i dobije, a ako pri tom želi i vas da usreći, računajte da ste dobili sedmicu. Dopustite joj da vas izvede na večeru ili časti s kojim komadom odeće. Uživajte u životu i svim blagodatima koje se nude.

Bez obaveza

seks

Na kraj, ali ne i manje bitno je da starije dame nisu u vezama na duge staze. Dođu, probaju i nastave. Uvek su željne nečeg novog i uzbudljivog. Nezavisne su i to obožavaju.

Nećete morati da brinute o budućnosti i obavezama, niti je stalno zvati, pa čak se ni družiti s njom tokom dana. S njom ste u fizičkoj vezi i to je sve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • milf je zakon

    13. jun 2014 | 16:53

    Nikada u zivotu nisam imao mladju curu od sebe,niti me zanima. Milf obozavam i samo njih napadam. Ko ih jednom proba,za citav zivot ostaje navucen na njih. To je bolest koja ne prolazi i ne zelim da me ikada prodje. Milf je zakon!!!

  • Marko

    13. jun 2014 | 16:50

    Imam 29 godina i u vezi sam sa zenom koja ima 42 godine, nikada mi lepse nije bilo, u svakom pogledu, uzivam.

  • Mohi16

    13. jun 2014 | 16:55

    MILFARE SU ZAKON.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA