VRUĆA PREDIGRA: Ko više uživa u njoj, muškarci ili žene?

Iako je među ljudima uvreženo mišljenje da je damama bitnija predigra nego muškarcima, čini se da stvari stoje ipak malo drugačije

  • 20

Verovatno ste do sada ko zna koliko puta čuli kako je damama teže da se napale i da je upravo zbog toga njima predigra obavezan, ako ne i najvažniji deo seksa. Naravno, u tome ima istine jer ženama nikada nije dovoljno dva minuta kako bi od stadijuma napaljivanja došle do orgazma, već to vreme mora da bude poprilično duže.

Ipak, čini se da muškarci predigru ipak vole više od žena, jer upravo to tvrde najnovija istraživanja koja su rađena na ovu temu.

Oko 18 odsto muškaraca priznalo je kako uživa u predigri koja traje pola sata, trećina ispitanika priznala je kako bi voleli da maženje pre seksa traje mnogo duže, dok se jedna desetina čak zalaže za predigru od trajanje najmanje jednog časa.

Ovi podaci vešto opovrgavaju verovanje da se muškarci upuštaju u predigru samo kako bi udovoljili svojoj partnerici. Sudeći prema rezultatima koji su dobijeni nakon studije koja je rađena među ženama, većina dama želi predigru u trajanju od najviše pola sata. To znači da muškarci više vole predigru od žena i da više uživaju u razmenjivanju nežnosti pre konkretne akcije.

Da li se slažete sa ovim rezultatima?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • The Spatula

    16. jun 2014 | 11:42

    Zavisi koliko je vremena na raspolaganju :) Ko ne bi da uziva u predigri, sex je i onako slag na torti :)

  • Pozeljna

    16. jun 2014 | 16:03

    Dobru predigru imam sa ljubavnikom,muz naskoci i to je to.

  • Gongo

    16. jun 2014 | 12:21

    Slažem se da sve po pitanju seksa treba da traje što duže ali treba ostaviti malo vremena za završavanje drugih obaveza.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA