Osam trikova da začinite dešavanja u spavaćoj sobi

Veliki majstori zavođenja tvrde da se prvi korak ka ostvarenju zdravog i uzbudljivog seksualnog života postiže kreiranjem savršenog ljubavnog gnezda

  • 0

Ukoliko se vaša soba može opisati kao prostorija natrpana korpama prljavog veša, garderobera iz kojih sve kipi, a vaš krevet odiše turobnom atmosferom posteljine s buvljaka, onda znajte da ste na putu da upadnete u grdnu nevolju. Pravi je trenutak da sredite tu sobu i povratite strast i dramu u svoj seksualni život, jednom za svagda.

Posteljina

Recite zbogom navlakama s motivom ružinih latica i prekrivačima sa sličnim cvetnim motivima. Inspirišite navalu uzbuđenja tako što ćete odabrati nežni saten, ali svrsi može poslužiti, ukrašena diskretnim, neutralnim vezom, čak i najjednostavnija udobna pamučna posteljina. Nikako ne preterujte s jastučićima. Ne želite valjda da zbog njih budete primorani da pravite pauzu tokom svih tih divnih romantičnih trenutaka?

Biljke

Istraživanja pokazuju da kada im se pruži prilika priliku da vode ljubav u blizini neke biljke, žene bivaju daleko strastvenije. Zašto ne biste iskoristili ovaj podatak i pod svoj prozor postavili nekoliko saksija? Stručnjaci tvrde da zbog svog mirisa ruže uvek predstavljaju pun pogodak, a mi vam preporučujemo da se opredelite za one crvene boje, za koje je dokazano da na pravi način iznemiravaju čula. Takođe, uvek možete odabrati i neke aromatičnije biljke kao što su jasmin ili jorgovan čiji listovi u obliku srca cvetaju u proleće.

Afrodizijaci

Uvek imajte pri ruci ljubavne đakonije kao što su čokolada, jagode, bademi i, naravno, šampanjac! Podrazumeva se da uz vaš džinovski krevet stoji natkasna na kojoj će uredno poslagane stajati sve ove poslastice i čekati da ih gricnete između dve runde.

Osvetljenje

Ukoliko ste ljubitelj blještavih sijalica, imamo za vas loše vesti, jer je spavaća soba prostorija koja zahteva maksimum privatnosti. Uz krevet je svakako zgodno imati malu stonu lampu, a senzualni ambijent bi trebalo održavati prigušenim osvetljenjem koje dopire sa zidova i plafona.

Zidovi

S obzirom na to da ste izabrali posteljinu s diskretnijim motivom, kada birate u koju boju da okrečite sobu imate svu slobodu da zaboravite na suptilnost. Slobodno se igrajte sa bogatim, masnim tonovima crvene, bordo ili boje lavande. Ovakvom paletom postiže se efekat spuštenog plafona, pa će tako vaš prostor svakoj dami pružati utisak zaštićenosti i ušuškanosti, što će je vrlo brzo navesti da se opusti i prepusti vašim zagrljajima.

Sveće

One predstavljaju vrhunski potez iskusnog zavodnika. Mirišljave sveće ne samo da stimulišu čula, već kreiraju savršen ambijent za uzbudljivu sesiju koju priželjkujete. Budite dovitljivi i odaberite plamenove sa mirisom limuna ili čak nežne lavande.

Muzika

Vaša plejlista umnogome vlada raspoloženjem u vašoj spavaćoj sobi. Stoga, gledajte da se snabdete s nekoliko varijanti seksi ritmova, a nikako nemojte isključiti ni one sa najvećim hitovima pevačica popuut Bijonse, Britni Spirs, pa čak nek se tu nađu i pesme koje peva Džej Lo. Kad dođe trenutak, uz (ne preglasno) puštenu muziku nežnim potezima krenite da hvatate zamah i bacite se na posao.


Filmovi

Znate li i za jedan bolji način da rasplamsate svoj seksualni život od magije koju vam mogu pružiti dobri, stari i nikad prevaziđeni klasici? Batalite porniće i samo se prepustite romantičnim komedijama. Ma kako vam se činile ljigavim, ne zaboravite da je upravo ljubav ono što pokreće svet.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA