Ko više uživa u predigri, muškarci ili žene?

Da muškarci sve više otkrivaju svoju romantičnu stranu, pokazalo je najnovije istraživanje u kome su pripadnici jačeg pola, za razliku od svojih partnerki, istakli da bi želeli da predigra traje znatno duže nego što je to sad slučaj

  • 8

Najnovija istraživanja su pokazala da muškarci uživaju u predigri više od žena. Oni bi više od svojih partnerki voleli da uvod u vatreni seks traje duže.

U igri zavođenja koja traje u proseku 30 minuta provede 18 odsto muškaraca, a skoro trećina njih bi volela da traje duže.

Ono što je možda iznenađujuće je to da se desetina ispitanih muškaraca vrlo rado prepušta romantičnim dodirima koji traju sat vreme, pa čak i duže, a ovi podaci se kose sa mitom da oni učestvuju u predigri samo da bi udovoljili partnerkama i da ih zanima samo seks.

U istraživanju u kom je učestvovalo 2.000 parova, oko 17 odsto ispitanih žena tvrde da prosečno u predigri provedu 25 minuta, a četvrtina njih kaže da je idealno trajanje u proseku između 20 i 30 minuta.

Muškarci žele i da seks traje duže, a njih trećina žele da to bude između 20 i 30 minuta. Međutim, 16 odsto ispitanih pripadnica slabijeg pola je istaklo da im je polovina tog vremena i više nego dovoljna.


Na kraju, došlo se i do podatka da je ženama za orgazam, iako je u to veoma teško poverovati, potrebno dvostruko manje vremena nego muškarcima.

(Telegraf.rs / Dailystar)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA