≫ 

Šta muškarac misli kada vas prvi put vidi golu?

Muškarac kada vidi golu ženu ispred sebe sličan je detetu kom se da željena igračka. Međutim, da ne bi svaku situaciju upropastili, pokušavaju da se suzdrže što je moguće više. Ostaju tajanstveni i veoma je teško razotkriti ono što im se mota po glavi

  • 8

Poznata je činjenica da su muškarci izrazito vizuelni tipovi, pa tako kada je reč o seksu najjače reaguju upravo na taj način, a na golo žensko telo ne mogu ostati ravnodušni. Međutim, da li ste se ikada zapitale šta se zaista muškarcima mota po glavi dok gledaju golu ženu?

"BUDI KUL"

Kada ugledaju golu partnerku ispred sebe, muškarci, kada se ne bi kontrolisali, izgledali bi poput likova iz crtanih filmova s očima koje ispadaju, parom koja izlazi iz ušiju i nogama koje se pletu dok lebde. Naime, pogled na golo žensko telo momentalno ubrzava rad srca, krv ubrzano teče prema južnim delovima tela te muškarcima sve teže pada da zadrže tok misli.

Međutim, oni ne žele da njihova izabranica to primeti i pomisli kako nikada pre nisu videli ženu bez odeće. Upravo zbog toga muškarci pokušavaju da ostanu "kul" i pomalo ravnodušni i to sve u cilju da sakriju rastuće uzbuđenje.

"KONAČNO MOGU DA BLENEM"

U ime civilizovanog ponašanja, muškarci izbegavaju da "bulje" u ženske atribute na javnim mestima, eventualno bace brz pogled na plaži ili u teretani. Međutim, činjenica je da će uložiti određeni napor i tokom razgovora s pripadnicom lepšeg pola zadržati pogled na njenim očima.

Ali kada odeća padne na pod, civilizovano ponašanje više nije prioritet. U tom trenutku muškarci konačno mogu neometano uživati u pogledu ispred sebe.

PODSETNIK

Pogled na golo žensko telo treba dobro memorisati. Naime, muškarac će se truditi da zapamti svaki detalj i onda će taj "film u glavi" kasnije premotavati više puta.


Možda je upravo tog trenutka gledao nešto na televiziji, završavao posao, kuvao večeru. Šta god to bilo, čim se partnerka pred njim pojavi bez odeće, muškarac će na sve zaboraviti. Jednostavno, u tom trenutku svi dotadašnji planovi padaju u vodu.

"SAČEKAJ MALO"

Muškarci u većini slučajeva znatno brže postižu orgazam od žena, ali koliko to može biti laka okolnost, s druge strane može stvarati i određeno opterećenje.

To znači da ako ne žele da sve odmah završe, muškarci moraju određeni trud uložiti kako bi odložili orgazam. Zato, umesto da se odmah bace na partnerku i obave sve u nekoliko minuta, muškarci se trude da se odupru tom porivu i pokušaju da usklade svoj ritam s devojkom.

"ZAISTA BIH VOLEO DA ZNAM ŠTA ONA ŽELI DA JOJ RADIM"

Nemojte da se suzdržavate od toga da svom partneru kažete šta i kako želite. Muškarcima će njihov "zadatak" biti dvostruko lakši ako im pružite povratnu informaciju. Šapnite mu želje na uvo, položite njegove ruke tamo gde želite i nemojte se bojati da preuzmete kontrolu u svoje ruke.

"KOJI SAM JA SREĆNIK"

Taj osećaj zahvalnosti i sreće javlja se vrlo brzo kada je golotinja u pitanju.

"ZAŠTO JE TOLIKO NESIGURNA ZBOG SVOG IZGLEDA?"

Baš kao i žene i muškarci imaju svoje nesigurnosti. Činjenica je da muškarci na žensko telo gledaju na sasvim drugačiji način od devojaka.

Oni jednostavno ne vide svaki nabor i nepravilnost. Njihove partnerke su im veoma seksi baš takve kakve jesu i zato i ne shvataju vašu veliku zabrinutost izgledom.

(Telegraf.rs / WomensHealthMag)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sećam se

    23. jun 2014 | 18:10

    Ako se tekst odnosi na prvi put (susret)pogubimo se ko telad u 6 ari deteline,a drugi i trći put, e tada baš ništa ne vidimo,ali sve znamo, pa i to je nešto!

  • Stanko Zajebanko

    23. jun 2014 | 19:49

    Pa Bas je tesko zakljuciti Sta nam se mota po glavi kad prvi put vidimo golu ribu !

  • Poznavalac

    24. jun 2014 | 00:12

    Uglavnom: "Imao sam srece", a posle nekoliko minuta sexa uglavnom misli idu prema razgolicenom sudiji Kolini ili sl. kako bi se odlozio snosaj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA