Sve što morate da znate o seksu na brzaka

Iako je seks najlepši kada se odvija polagano i s razmenom nežnih osećanja među patnerima, nekada i seks na brzaka ima svoje čari. Ali, pre nego što se upustite u divlju avanturu, pročitajte ovaj tekst

  • 6

Da bi čovek u svakom trenutku uživao u životu punim plućima, mora svojski da se trudi da svaki svoj dan učini zabavnim, zanimljivim i drugačijim. Isto važi i za seks. Jedna poza, uvek isti tempo i sled događaja vrlo brzo dosade, zato mašta uvek treba da bude na visokom nivou ne bi li smislili nov i primamljiv način da zadovoljite svoje seksualne nagone.

Tačno je da je seks najlepši kada se događa između dvoje ljudi koji se vole, ali podjednako svoje čari ima i seks na brzaka. Ali pre nego se upustite u ludovanje po krevetu, kuhinji, kancelariji ili pod vedrim nebom, evo šta sve morate da znate.

Obavezno koristite kondom

Znamo da biste u tom trenutku strasti i požude i ludila najradije pokidali sve jedno s drugog i u sekundi započeli sa divljim seksom, ali i tada vam sigurnost mora biti na prvom mestu. Osim ako niste na piluli, ili baš želite dete, ni slučajno nemojte zaboraviti kondom!

Ne glumite orgazam

Potpuno je normalno da ženama treba nešto više vremena da se dovedu do vrhunca pa ako se tokom seksa ne brzaka to ne dogodi, nema razloga da budete frustrirani, niti da glumite orgazam. Jednostavno uživajte u seksu dok traje!

Nema seksa pred drugim ljudima

Koliko god napaljeni bili, i koliko god vas vaš frajer dovodio do ludila svojim izgledom, mirisom, ponašanjem, nemojte se seksati pred drugima. Nađite neki kutak, wc ili sobu. Ne želite da završite kao najnovija atrakcija na YouTube-u!

U javnosti se stišajte

Ukoliko ste se već odlučili na seks na nekom javnom/polujavnim mestu, barem nastojte da budete koliko-toliko diskretni. Preglasnim iskazivanjem "emocija" privući ćete neželjenu pažnju, a to nije nešto što želite kada se seksate na javnom mestu.


Ako ste uhvaćeni, nemojte bežati

Ovo ne mora nužno da bude u javnosti. I roditelji mogu da vam upadnu u sobu, potpuno neočekivano. Ukoliko budete uhvaćeni, ne bežite u krug poput nekog ludaka. Da, situacija će biti užasno neprijatna, ali barem ćete drugi put biti oprezniji.

Ne gubite vreme na predigru

Upravo u tome i je poenta seksa na brzaka! Predigru ostavite za neki drugi put i bacite se jedno na drugo.

Vodite računa o higijeni

Mislimo na mesto na kojem imate seks. Naravno da nećete uvek imati priliku za seks u čistom krevetu, ali zaista se nemojte upuštati u seks "avanture" u odvratno prljavim skladištima, wc-ima ili sličnim mestima. Jer ćete na kraju zažaliti!

Ne bojte se eksperimentisanja

Seks na brzaka u kojem jednostavno nemate uobičajene uslove za seks idealna je prilika za isprobavanje neke nove poze. Neočekivana iznenađenja dodatno će vas uzbuditi!

Slobodno pokažite inicijativu

Zašto vi ne biste bili ti koji će inicirati seks na brzaka? Verujte nam da se vaš frajer neće buniti.

Obavezno proverite izgled posle

Posebno ako ste na nekom javnom mestu. Ne želite da se vratite u prostoriju i pošaljete svim prisutnima jasnu poruku šta se između vas dvoje upravo nešto dogadilo. Samo jedan pogled u ogledalo može da vam spasi dostojanstvo!

(Telegraf.rs/MojPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • :-\

    26. jun 2014 | 14:54

    Seks na brzinu zna da bude odlican.Ja sam ZA! (Ne na javnim mestima!!)

  • JANA

    26. jun 2014 | 15:49

    Jedino sto treba da znam je da pored sebe imam muskarca koji me voli koliko i ja njega i sa kojim je svaka bliskost dozivljaj jer hrani,pre svega dusu,a onda i telo i dovodi do mira i ravnoteze koju ne moze da omoguci nikakva ,pa ni najdelotvornija vrsta vezbe ili plesa ili zdravog nacina zivota.sRODNA DUSA ZA KOJU TREBA ZIVETI I KOJA DAJE SMISAO ZIVOTU JE JEDINO STO TRBA DA SE ZNA PRILIKOM UPUSTANJA U TELESNI ODNOS. ,BRZ ILI DUG ,INTEZIVAN ILI LENJ .

  • al@b@ma

    28. jun 2014 | 00:54

    Moze i na x6 ili na avionu ako ocete na brzinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA