≫ 

Pet stvari koje ne smete da kažete ženama s velikim grudima

Ako ste muškarac, prirodno je da obožavate ženske grudi, a što je broj grudnjaka veći, to je interesovanje veće. Međutim, kad je u pitanju ovaj deo njenog tela važno je ostati džentlmen

  • 23
Prelepe grudi - večna inspiracija muškaraca Foto: fundir.org

Kolike god da su, svaka žena je osetljiva na priču o svojim grudima, a posebno nije lako onima koje imaju bujno poprsje. Zato, ako vam se dopada neka devojka koju je priroda baš obdarila, potrudite se da, zahvaljući svojim brzopletim komentarima, u njenim očima ne ispadnete netaktični magarac i zbog toga ne zaradite šamar.

Koju veličinu brusa nosiš?

Iako neke žene verovatno nemaju problema sa otkrivanjem ove informacije, većina smatra ovo vrlo ličnim pitanjem. Bolje ne rizikujte!

Vau, nisam znao da ta veličina postoji!

Abeceda se ne završava nakon slova 'd', pa tako ni veličina grudnjaka.

Jesi li razmišljala da ih smanjiš?

Iako pitanje verovatno nije zlonamerno, ukazuje na to da smatrate da je dama kandidat za operaciju. Ovo vrlo negativno utiče na njeno samopouzdanje.

Ti si to malo smršala?

Pitanja o kilogramima mnogim ženama uopšte ne prijaju, a posebno ne onima s prirodno velikim grudima, jer one uvek za sebe imaju utisak da su buce.

Jesu li prave?

Sva sreća pa je Kristina Hendriks odgovorila na ovo pitanje u ime svih žena sa velikim grudima: “Potpuno je bizarno što me ljudi stalno pitaju jesu li moje grudi prave. Toliko je očigledno da su prirodne, da svako ko je ikada video ili dodirnuo ženske grudi to zna”.


Kako uspevaš da potrčiš?

Žene s velikim grudima moraju da nose sportski grudnjak ukoliko žele da se bave fizičkom aktivnošću. Kako im je dok nespremne jure za autobusom, bolje da ne znate.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    27. jun 2014 | 15:13

    Ne postoje male grudi,samo velike muske sake. :)

  • v

    27. jun 2014 | 19:55

    Ja imam velike grudi, vi mislite da je lepo kada vas gledaju, komentarisu, autobusi su puni raznih ludaka, par godina unazad me pitaju da nisu mozda silikoni, zene ljubomorne, morm da pazim sta cu da obucem, velike su to muke.

  • Života

    27. jun 2014 | 16:25

    Ružno izgledaju žene koje imaju, nesrazmerno svojoj veličini, velike grudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA