POSTANITE EKSPERT: Seksi lekcije o ženskim grudima (GIF)

Da li ste čuli za grudni orgazam? Saznajte kako da ga prizovete i naučite još ponešto o vašim najomiljenijim "bliznakinjama"

  • 3
Vrele grudi Foto: thechive.com

Ne treba vam naučni dokaz koji bi nam pokazao da muškarci obožavaju grudi, ali ipak postoje istraživanja koja će podupreti ovu činjenicu. Na primer, Univerzitet u Nebraski objavilo je studiju da muškarci provode više vremena gledajući grudi nego bilo koji drugi deo ženskog tela.

No, pitajte bilo kog frajera koliko STVARNO zna o ženskim grudima i nećete doći dalje od odgovora da ih voli. Mi vam donosimo pet činjenica koje niste znali o ovom delu tela.

Veličina se menja

Grudi pored kojih ste nemoćni

Možete da znate kada su joj oni dani“ samo na osnovu jednog pogleda. Prema Nacionalnom institutu za zdravlje, nivo hormona progesterona i prolaktina povećava se oko nedelju ili dve pre nego što usledi „blow job week“. To uzrokuje zadržavanje vode, a njeno tkivo dojke i mlečnih žlezda raste. A uz njih i njena veličina brushaltera.

Nekim ženama mogu porasti čak i za jedan broj. Ipak, budite oprezni, jer ako je ona razdražljiva u tom razdoblju, stimulacija može biti bolna i da smanji seksualno uzbuđenje.

Postoji orgazam u grudima

grudi

Zvuči predobro da bi bilo istinito, zar ne? Naučnici sa Univerziteta Ratgers shvatili su da stimulacija bradavica aktivira deo ženskog mozga koji ima veze s genitalnim podražajem. Još uvek ne verujete?

U studiji od 213 žena, 29 posto žena izvestilo je da doživljava orgazam u bradavicama. Poigrajte se s njom i povećajte procenat žena koje mogu doživeti orgazam i u grudima.


Pokrijte svu teritoriju

kate-upton-bouncing-gif-4

Iako sada želite svoju novostečenu mudrost primeniti na njoj, setite se da su važne čitave njene grudi. Bradavica je zapravo najmanje osjetljiva na dodir, kaže Debi Herbenik, istraživačica na Institutu Kinsi.

Austrijski naučnici otkrili su da je 150 žena najveće zadovoljstvo osetilo na gornjoj četvrtini svojih grudi. Dakle, zamislite područje između 10 i 2 na satu. Nemojte se fokusirati na jedno područje. Što je više teritorije pokriveno, to bolje.

Jedna je veća

sise

Nije ništa čudno ako je jedna veća ili drugačija od druge. Oko jedna četvrtina svih žena ima jednu dojku veću od druge, kaže Keri Peterson, internista.

- Ženske grudi su nezavisna bića koja reaguju na estrogen različito u vreme puberteta - kaže Peterson. Za oko 65 posto žena s asimetrijom, leva dominira.

Ne treba da vas davimo studijama, već je važno podsetiti vas da i jedna i druga zaslužuju ogromnu količinu pažnje.

Budite njen doktor

kejt apton

Ako osetite nešto čudno prilikom dodira i ispipavanja, recite joj to! Trebalo bi da zakaže kod lekara i pregleda se, čisto za svaki slučaj.

Većina „kvrga“ su zapravo benigne mase koje su prouzrokovane hormonalnim promenama. U svakom slučaju, masirajte joj i mazite grudi što više, godiće joj pažnja ali i činjenica da se brinete o njenom zdravlju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA