NJEGOVA BIVŠA: Saznajte zašto ne bi trebalo da budete ljubomorni na nju

Ako je bivša, za to postoji razlog. Nemojte biti ljubomorni i nemojte se porediti sa njom, jer ON je sa vama baš zato što vi niste kao ona

  • 0

Ima li išta iritantnije od njegove bivše? Ali, kad prošlost pokuca na vrata i natera vas na ljubomorna razmišljanja, na umu treba imati nekoliko stvari.

ODABRAO JE VAS

Postoji opravdan razlog zašto je ona prošlost, a vi sadašnjost i budućnost. Istina, bio je s njom pre vas i bio je zaljubljen u nju, to morate prihvatiti i skoncentrisati se na stvaranje vaših, još boljih uspomena, a ne razmišljati o njihovima.

ONA JE KRENULA DALJE

Ako se ona više ne javlja i ne raspituje o njemu, verovatno se pomirila sa situacijom. Oni su raskinuli jer su tražili nešto bolje i sada su to našli.

NE SPOMINJE JE

Jedan od jasnijih znakova kod muškarca da još uvek nije preboleo svoju bivšu, je i taj što je, svesno i/ili nesvesno, spominje u svakodnevnom razgovoru. Ako ste već skoro zaboravili kako se ona zove, nema razloga za brigu.

NE UPOREĐUJE VAS S NJOM

Ako tu i tamo, pričajući o prošlosti, on ipak spomene njeno ime, jako je bitno da vas ne upoređuje s njom. Jednako tako je važno i da se vi ne upoređujete s njom. Potpuno je prirodno osećati se takmičarski raspoloženom u odnosu na bivšu, ali nema nikakvog smisla dokazivati mu da ste vi bolji. Vas je izabrao upravo zato - jer niste kao ona, a to je vaša pobeda.


(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA