Venčajte se s totalnim neznancem pred kamerama, a pritom još i zaradite! (VIDEO)

Jedna američka televizija počinje sa emitovanjem rijaliti šou programa “Married at First Sight”, romantičnog serijala u kojem će mlada i mladoženja jedno drugo prvi put u životu videti tek pred oltarom

  • 6

Venčanje na prvi pogled

U mnogim kulturama devojke i mladići su osobu s kojom će deliti krevet čitavog života upoznavali tek prve bračne noći. Ipak, za veći deo planete, mudre provodadžike koje su pomagale porodicama u sklapanju ugovorenih brakova davna su prošlost.

Imajući u vidu koliko je u ovim vremenima slobodne ljubavi i izbora partnera teško pronaći pravu osobu za brak, čelnici medijske kuće “FYI network” odlučili su da pred kamerama sprovedu jedan ekstremni socijalni eksperiment i pomognu ljudima kojima nikako ne ide da pronađu svoju “srodnu dušu”. Oni su stvorili rijaliti šou “Married at First Sight” (Venčanje na prvi pogled).

Svi zainteresovani kandidati prošli su kroz seriju razgovora sa timom stručnjaka koji su sačinjavali seksolog, duhovnik, psiholog i socilog. Oni su imali zadatak da aspekta svoje struke analiziraju ličnost svakog od “momaka za ženidbu” i svake od “devojaka za udaju” i daju svoju procenu s kime bi se, od stotine potencijalnih izabranika ili izabranica, osoba najbolje složila.

Zatim, kandidati bi se našli pred svršenim činom. Osobu koju su im stručnjaci izabrali kao najbolju opciju za supružnika, upoznali bi tek pred matičarem. Jednostavno, oni su za novac, televizijsku slavu bili spremni da izgovore “sudbonosno da” totalnom neznancu i s tom osobom stupe u potpuno legalan brak!

- Imam utisak da su svi Njujorčani u fazonu da budu “igrači” sve dok ne prevale tridesetu. Veoma je teško pronaći muškarca koji je spreman za ozbiljnu vezu – rekla je Džejmi (27), jedna od učesnica ove emisije, koja se udala za svog vršnjaka Džejsona.


Ideja rijalitija je da se nekoliko nedelja nakon venčanja i prve bračne noći prati svaki par, a zatim da im se, ako baš ne ide, daje  šansa da se sporazumno razvedu.

Da li biste se vi usudili da se venčate sa osobom koju su za vas odabrale moderne provodadžije?

(Telegraf.rs / DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA