NASILJE U CRTAĆIMA: Evo kako izgledaju pretučene Diznijeve princeze (FOTO)

Svaka žena zaslužuje da bude tretirana kao princeza. Nažalost, mnoge od njih, umesto da nakon venčanja dožive “srećan kraj”, žive nesrećno do kraja života

  • 6

Najnovija kampanja umetnice Sejnt Hoaks pod nazivom “Happy never after” ima nameru da skrene pažnju na globalni problem porodičnog nasilja nad ženama.

S obzirom na to da je većina pripadnica nežnijeg pola odrasla uz Diznijeve bajke, sasvim je logičan izbor što su u glavnoj ulozi ove kampanje upravo princeze.

Svaka od njih maštala je o romantičnom princu na belom konju, ali kroz kakav pakao zaista neke žene proživljavaju kad uđu u brak, često je nepoznanica, jer one o tome ćute.

- U kom trenutku je prestao da te tretira kao princezu? Nikada nije kasno da tome staneš na kraj – poručuju vam Arijel, Jasmin, Trnova Ružica i Pepeljuga s plakata.

Zato, ako ste i sami prošli kao jedna od ovakvih princeza, ne svaljujte stvari na sudbinu, već uzmite stvar u svoje ruke i potražite pomoć nadležnih organa (policija, centri za socijalnu zaštitu, sigurne kuće).


I zapamtite, niko ne zaslužuje da bude psihički maltretiran, niti da dobija batine!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dolaw

    11. jul 2014 | 20:01

    Ne zasluzuju batine,ali nisu ni one cvecke kad se udaju za mangupe.

  • Kad si gladan...

    11. jul 2014 | 20:38

    Zasto je svakoj desno oko modro?

  • Aca

    11. jul 2014 | 21:08

    Same ih birate! :) kao e ja cu njega promeniti... Oces malo sutra...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA