Šest najvećih grešaka koje pravite dok muvate ribe

Pitate se kako to da vaš ružni ortak uspeva da osvoji sve cice u vidokrugu, a vi se kući vraćate uvek praznih ruku? Ovo su tajne iskusnih zavodnika

  • 0

Često je razgovor ono u čemu muškarci najviše greše kad su u pitanju žene, jer nakon što skupe hrabrost i napokon priđu devojci koja im se sviđa, u mnogo slučajeva baš na tom koraku prave neoprostive.

Zato vam danas donosimo najčešće greške koje muškarci mogu da naprave prilikom razgovora s nežnijim polom. Ako ste se prepoznali uz tekstu, vreme je da poradite na sebi i ispravite nedostatke koji vam umanjuju šanse da osvojite neku cicu koja vam se baš dopada.

Ne slušate šta vam govore

Nemojte samo da klimate glavom i glumite da je slušate, a zapravo sve vreme razmišljate o njenom seksi telu, koje želite kasnije da vidite u "prazničnom" vešu. Verujte, u jednom trenutku će shvatiti da ste odsutni i pomisliti da vam je dosadna. Slušajte o čemu priča, budite u razgovoru i postavljajte pitanja u vezi sa temom o kojoj je reč. Na ovaj način ćete joj dati do znanja da vam je zanimljiva.

Previše ste napadni

Često se događa da prilikom razgovora postavljate pitanja koja nisu primerena ili previše zadiru u njenu intimu. Nemojte biti previše napadni i zasipati je pitanjima koja će razgovor odvesti u pomalo nevaspitano smeru. Ako se oseti ugroženo, mogla bi da se povuče u sebe i na taj način zatvoriti vam šansu da je osvojite, ma čak i da provedete veče u njenom društvu. Ne glumite policajca, jer niko ne uživa u razgovoru koji nalikuje na policijsko ispitivanje.

Ne gledate je "oči u oči"

Izbegavanje kontakta očima jedna je od najčešćih grešaka koje momci prave dok razgovaraju sa ženom koja im se sviđa. To je najčešće znak da vam je samopouzdanje na niskom nivou. S obzirom na to da žene vole muškarce koji su samopouzdani, možete slobodno da zaboravite na bilo kakvo dalje druženje s njom. Verujte, kontakt očima i osmeh prilikom razgovora čine čuda, i zbog toga, ako ste jedan od onih koji ponavlja ovu grešku, učinite sve da je što pre ispravite.


Ne govorite razgovetno

Verovatno nema osobe kojoj se barem u jednom trenutku života nije dogodilo da prilikom razgovora s vrlo zgodnom ženom ne počne da muca ili priča previše brzo da. Da, to se mlađim muškarcima vrlo često događa zbog treme i prevelike uzbuđenosti. Zato je bitno da "stanete na loptu", usporite i pripazite na način kako izgovarate reči. Budite jasni, glasni i pripazite da ne govorite sebi u bradu, jer niko ne voli kad mu sagovornik ne priča dovoljno razgovetno.

Vi birate temu za razgovor

Da li često okrećete razgovor na stranu koja vam odgovara? Nemojte! Znamo, često vam je dosadno da slušate o ljubavnim problemima njenih drugarica, o cipelama koje joj se sviđaju ili o dogodovštinama s posla, ali bitno je da saslušate što ima da kaže. Razgovarajte o njoj i stvarima koje je raduju. Neka se u svakom trenutku oseća posebno, jer će uvek uživati u razgovoru s muškarcem kog interesuje ono što ima da kaže, a to će na kraju krajeva i nagraditi.

Svađate se na pogrešnom mestu

Za sve postoji vreme i mesto, a razgovor s devojkom koja vam se sviđa u opuštenoj atmosferi definitivno nije mjesto za rasprave. Možda će ponekad izgovoriti nešto s čime se ne slažete, ali to ne znači da zbog toga morate odmah da se upustite u raspravu bez kraja. Zapamtite da ne morate baš uvek da budete u pravu. Opustite se i prećutite neke stvari koje vam u tom trenutku ne prijaju, jer vam u ovom slučaju rasprava može doneti mnogo više štete nego koristi.

(Telegraf.rs/PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA