Da li se suprotnosti zaista privlače?

Iako u životu uvek težimo sličnim ljudima, stručnjaci kažu da uopšte nije loše biti u vezi s nekim ko je potpuno drugačiji od nas

  • 0

Jača “hemija” i ljubav postoje među ljudima koji su potpuno različiti, nego kod onih koji su slični po svojim osobinama, navikama i težnjama. Iako je u pitanju drevna mudrost da se “suprotnosti privlače”, većina nas će se radije upustiti u vezu s nekim ko nam je sličan, naprsto jer je to sigurnije.

Ipak, kaže se da ko ne riskira, taj ne profitira. Ako ste spremni na izazov, saznajte zbog čega je dobro dati šansu osobi koji je vaša suprotnost.

Volite različite stvari

Dok jedno obožava zimske sportove, drugo je više letnji tip. To samo znači da ćete verovatno raditi i jedno i drugo, a pritom se dobro zabavljati tokom čitave godine. Bitno je da ste zajedno, zar ne?

Širite krug prijatelja

Ovo podrazumeva da ćete proširiti krug svojih prijatelja, upoznati nove, zanimljive ljude i steći nova iskustva. Ako niste tip osobe koja baš voli dosadu, ovo je sigurno primamljivo.

Mnogo ćete naučiti

I vi od njega/nje, ali i on/na od vas. Svaka aktivnost kojom se voljena osoba bavi može postati nešto iz čega ćete steći neko novo znanje, a isto važi i suprotno.

Postaćete ekspert za iznalaženje rešenja

Ništa nije toliko dobro za treniranje kompromisa i tolerancije kao veza s nekim s kime niste savršeno kompatibilni. Na početku će možda biti teško, ali brzo ćete naučiti da sve ćete probleme prevazilazite s lakoćom. I to ne samo ljubavne.


Imaćete više vremena za sebe

Šta ako voljena osoba danas želi da bavi nekom aktivnosti koja vas nimalo ne zanima? Savršeno! Imate dan za sebe, što znači da možete da radite šta god poželite, bez imalo krivice.

(Telegraf.rs / Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA