FANTASTIČNA SEKS-VEST: Stiže kondom koji ubija HIV! (VIDEO)

Za samo nekoliko meseci svaka seksualno aktivna osoba moći će da ode do prve prodavnice, trafike ili apoteke i kupi kondom koji će je zaštititi, ne samo od neplanirane trudnoće, već i od mnogih opakih polno prenosivih bolesti, pa čak i side

  • 2

Australijska biotehnološka kompanija StarPharma stvorila je kondom budućnosti! U pitanju je “VivaGel” prezervativ premazan lubrikantom koji je 99,9 odsto efikasan protiv HIV-a, herpesa i HPV-a (virusa koji izaziva genitalne bradavice kondilome)!

Svaki od “VivaGel” kondoma premazan gelom sačinjenim od 0,5-procentnog astrodrimer-natrijuma, ne-antibiotskog leka sa antimikrobnim svojstvima, specijalno dizajniranog da se bori protiv svih virusa, a posebno HIV-a. Ovo je prvi put da postoji kontracepcija koja istovremeno štiti od neželjene trudnoće i polno prenosivih bolesti.

Ovaj kondom trebalo bi da se za nekoliko meseci nađe u slobodnoj prodaji, cena zasad još uvek nije poznata.

(Telegraf.rs / StarPharma)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cinbinkin

    22. jul 2014 | 23:33

    Jesam li ja glup ili ne kapiram? Mislio sam da vec imamo kondom koji nas stiti bar koliko toliko od hiv herpesa itd itd... Nisam znao da su sad tek to pronasli... Haha budalastina. Za sta su ovi dosadasnji kondomi ? Za ukras da ga ulepsas?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA