Istina ili zabluda: Srećni parovi nikada se ne svađaju

Ako ste pažljivo čitali lektiru, setićete se da su čak i Romeo i Julija imali slatkih tema o kojima su voleli da se raspravljaju

  • 1

Konflikt je sastavni deo svih odnosa i ne mora nužno da označava lošu stvar. Istina je da prepirke zapravo mogu predstavljati veliku pomoć za očuvanje veze. Prilikom sitnih čarki dolazi do oslobađanja tenzije i jačaju bliskost i poverenje koji proizilaze iz saznanja da možete slobodno ispoljiti svoje emocije bez straha da ćete biti napušteni.

Ukoliko se baš nikada niste posvađali sa voljenom osobom, došao je pravi trenutak da se zapitate je li s vama dvoma sve u najboljem redu. Činjenica je da nas najviše pogađaju reči koje nam kažu nama dragi ljudi. Uostalom, posle možete da uživate u seksu pomirenja.

Čak i ako ste umorni od komplikovanih veza i složenih rituala parenja, budite svesni toga da vam je potrebno mnogo truda i strpljenja da spoznate istinsku prirodu sopstvenih osećanja. Ukoliko ste tek upoznali nekoga, a već imate utisak da vam na leđima izrastaju anđeoska krila, budite oprezni! Nemojte sebi da dozvolite da poput Ikara iluziju zamenite stvarnošću, jer biste mogli gadno da se povredite padajući na tur. Čarolija ne leži u samom zaljubljivanju već u sposobnosti da se voli.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blanca

    25. mart 2012 | 07:50

    Nema me po nekoliko dana, pa ne stgniem da odgovorim na komentare. Nemojte da mi zamerite!Baba i ja mislim da ljubav sama po sebi isključuje svaki vid prevare i praštanje iste. To sigurno onda više nije ljubav. Ako imaš pored sebe nekog koga voliš, što bi onda probali sa strane???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA