NE CEPAJTE FOTKE: Ova aplikacija sa slika briše neželjene goste! (VIDEO)

Ako vam je neko svojom pojavom uništio lepu uspomenu, sada ga možete izbrisati i iz glave i iz života roku od 48 sati. Zbogom slučajnim prolaznicima kroz kadar, ali i bivšim ljubavnicima sa fotografija na kojima ste ispali savršeno!

  • 0

Znate on kada vam padobranac uništi uspomene pojavljivanjem na fotkama? Recimo, prolaznik pored slike sa letovanja, ostali turisti u Luvru,  bivši muž u porodilištu pored deteta... Sada ta pojava ima i naziv: fotobomba, a izraz se našao i u Oksfordovom rečniku.

Ako želite da uklonite fotobombaša - bio on prolaznik, neko sa kim ne pričate, bivši ljubavnik, muž, šta god da je: sada postoji aplikacija koja ih brzinski briše sa vaših fotki, pa i iz vaših života.

spruced up

Spruced Up! vam pomaže da u getsbijevskom maniru izmenite prošlost, a možete ukloniti i bubuljice ili tetovaže.

Sada ide problem: da mi vam se savršena fotka vratila, potrebno je 48 sati i 5 funti, oko 600 dinara. Toliko košta jedna fotka, toliko se čeka na jednu fotku. Autori aplikacije su retuširali sve selebritije, od Kejt Mos i kraljice Elizabete, do kampanje za Dior ili Svarovski.

Funny-photobomb-robot (1)

Rob Vilingam, autor, je rekao da mu je cilj bio da retuširanje koje je do sada bili ponuđeni poznatima poput Džesike Albe ili Anđeline, sada bude dostupno svima.

- Za razliku od drugih aplikacija, kod Spruced Up! je jedinstveno to što vaše fotografije obrađuju ljudi, a ne programi. Ljudi koji su za taj posao sjajno obučeni - dodao je Rob.


Sada zaista možete da modifikujete prošlost.

(Telegraf.rs/DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA