Sve više muškaraca povećava penis!

Da je jačem polu veličina muškosti zaista veoma bitna pokazuje podatak da je u porastu broj onih koji idu kod hirurga na intervenciju kojim im se uvećava polni organ

  • 10

Nedavni podaci Međunarodnog društva estetskih hirurga (ISAPS) pokazalo je da se najviše operacija uvećanja penisa, 2.786, obavi u Nemačkoj. Organizacija procenjuje da gotovo od ukupnog broja operacija te vrste u svetu (15,414), gotovo petina izvodi se u Nemačkoj.

Drugoplasirana Venecuela daleko je iza Nemačke po tom broju. ISAPS navodi da razlog za takvu popularnost ovog zahvata u Nemačkoj nije jasan.

Kada je reč o drugim vrstama estetskih zahvata, najpopularnija operacija na svetu je i dalje uvećanje grudi. Najviše tih operacija izvede se u SAD – oko 18 odsto. Druge popularne procedure su liposukcija, operacija očnih kapaka i oblikovanje tela preraspodelom masnih naslaga.

Ukupno, u svetu je 2013. izvedeno 11,6 miliona estetskih zahvata. Prema podacima ISAPS, Venecuela je mesto u kom su ljudi najčešće tražili estetsku operaciju, u odnosu na broj stanovnika. Prate je Brazil i Kolumbija.

Kada je reč o nehirurškim zahvatima, poput ubrizgavanja botoksa, ubedljivo vodi SAD sa gotovo četiri miliona nehirurških procedura u poređenju sa 2,1 milion koliko ih je bilo u Brazilu.

(Telegraf.rs / B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    1. avgust 2014 | 12:03

    Lepog sam izgleda, dobre gradje, poprilicno i obdaren da tako kazem, obrazovan ali opet nikako ne mogu naci devojku za ozbiljnu vezu, problem je sto nemam posao, samim tim nemam para za izlaske, tako da nije sve ni u penisu ni dobroti ni izgledu ni manirima, nego gledaju cure dzepove sa strane.

  • Mina

    1. avgust 2014 | 11:25

    Neki bi trebali nesto drugo da povecaju, na primer mozak.

  • Miki

    1. avgust 2014 | 11:03

    Kad bi imao mali penis nebi isao na operaciju zbog toga pa makar zene nikad ne video :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA