MILF, LUJKA I ORTAKINJA: Sve cice sa kojima treba da budete pre braka! (GIF)

Dok ne budete znali šta vam odgovara, morate da probate gomilu pogrešnih. Ovih šest žena uglavnom svako doživi u nekom obliku: možda je jedna takva baš za vas, a možda prolazni hir

  • 14

Većina muškaraca ima određeni tip žene u koji će odmah da se zagleda, ali i da poželi da upravo tako izgleda njihova životna partnerka. Ipak, pre nego što se smirite verovatno ćete biti sa ovim ženama:

Alfa žena

seron stoun

Ima više iskustva od vas, možda je starija, a definitivno je mudrija. Ne radi se o devojci koja ide na žurke sa prijateljicama i gleda zgodne frajere u baru. Ovaj tip žene tačno zna šta želi i kako to da dobije. No s njom mogu biti samo muškarci koji imaju dovoljno samopouzdanja i ne sumnjaju u svoju muškost. Ako ulazite u vezu s takvom ženom, ne očekujte da će da vam se prilagodi. Upravo je suprotno i drugačije neće uspeti.

Uspešna, ali skromna

dzenifer aniston

Upoznali ste se preko zajedničkih prijatelja. Njene večere kod kuće uvek se pretvore u mini partije jer je društvena i omiljena. Zna da se ponaša u svakoj situaciji, uz nju ste opušteni i znate da nikada neće napraviti scenu i da će se uvek prilagoditi novonastaloj situaciji. Ovaj tip žene uvek je materijal za dugoročne veze i ne očekujte da će pristati na provod za jednu noć.

Seksi i neuhvatljiva

savrsena devojka

Retko kada ustaje pre podneva. Uvek ima raspuštenu kosu i tamni make-up oko očiju od partijanja prošle večeri. Telo joj je prelepo i tonirano od noći i noći plesanja po klubovima i festivalima, a upravo ćete je tamo i sresti. Od nje ne očekujte dugu vezu, već samo nezaboravnu zabavu.

Dobra prijateljica

decaci su glupo


Uvek ste joj se divili, ali ona je bila dio ekipe, kao jedan od momaka. Zato se činilo nemogućim da vam ikad postane devojka. No jedne večeri ostali ste sami i primetili ste koliko je lepa, ženstvena i slatka… Nakon par pića i opuštenog druženja dogodio se taj trenutak i seks. Sada je samo pitanje kako će se stvari razvijati dalje – nova veza ili neprijatni momenti prepuni žaljenja.

Otkačena devojka

cudna

Žene ovog tipa obično vole umetnost, poučavaju decu i imaju sasvim drugačiji ritam života od ostalih. One su poput svežeg povetarca usred vrućih letnih dana i imaju neobične ideje. Možda će vas odvesti na žurku na kom se pića piju iz buradi ili s vama podeliti sve o tantričkom seksu. Zvuči savršeno, zar ne. Jedini je problem to što svakome ko nije takva osoba otkačenost dojadi nakon nekog vremena.

Greška, velika greška

opasni poljubac

Vaša šefica, devojka najboljeg prijatelja ili udata žena. Makar bilo i samo jednom, verovatno će vas dugo proganjati. To su obično kratke i strastvene afere nakon kojih se loše osećate. I zato su jako velike greške kojima nismo mogli da odolimo.

(Telegraf.rs/tPortal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA