Ona je Barbika u telu žene

Dvadesetčetvorogodišnja Šarlot Hotman od detinjstva je opčinjena legendarnom Matelovom lutkom, a dosad je potrošila već 10.000 britanskih funti za plastične operacije kojima je započela svoj proces transformacije u Barbiku

  • 0

Ova mlada dama, po zanimanju promoterka, podvrgla se estetskoj hirurgiji nosa, usne je punila kolagenom i redovno farba svoju dugu kosu u platinasto plavo, kako bi što više ličila na svoju omiljenu igračku Barbiku. Svu ušteđevinu troši na kupovinu lutki, ali i Barbie garderobe za sebe.

- Lekarima sam rekla da bih volela da izgledam kao Barbika. Bilo je to veoma bolno iskustvo. Moje lice je svo bilo u modricama i trebalo je da prođe nekoliko nedelja dok otok nije u potpunosti splasnuo. Kada sam konačno skinula zavoje, videla sam da se trud isplatio i odmah sam ofarbala kosu u plavo. Sada sam potpuno drugačija i mislim da baš super izgledam. Možda se nekima to čini pomalo uvrnuto, ali meni je super! - ispričala je Šarlot.

Barbike je počela da sakuplja još dok je imala tri godine i ima po jednu za svaku priliku. Svoju kolekciju drži kod kuće i za njeno održavanje troši na hiljade britanskih funti.

- Moja sestra i ja smo volele da se igramo organizovanja grandioznih venčanja. Nju je to vremenom prestalo da zanima, a ja se nisam ništa promenila - primetila je Britanka.

Iako se trudi da bude lepa kao lutka, Šarlot priznaje da zbog svoje opsesije baš i nema nešto sreće kada je ljubavni život u pitanju.

- Momcima se ne sviđa to što ja toliko volim Barbie, ali mene to ne brine. Kada budem srela pravog muškarca, on će voleti i mene i moje Barbike.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA