ODVRATNI POLJUPCI: Da li se i vi ljubite kao veš mašina? (GIF) (VIDEO)

Proverite da li se dobro ljubite, jer ako se prepoznate u ovim načinima cmakanja, vreme je da nešto naučite

  • 11

Osim nekih zdravstvenih beneficija, brojne su studije do sada pokazale da poljupci mogu da pokrenu buduću vezu u dobrom smeru ili je osude na propast.

Tako je jedno istraživanje profesora psihologije Gordona Galupa pokazalo da je čak 66 posto žena i 59 posto muškaraca raskinulo vezu jer se partneri nisu dobro ljubili. Neke druge su studije pak utvrdile da mnogi ljudi bolje pamte prvi poljubac, nego što pamte prvi seks.

Ako vas zanima u koju kategoriju spadate i treba li šta menjati u ovom jedinstvenom umeću, pročitajte kakvi sve poljupci nisu dobrodošli i moguće je da zbog njih ne dobijate šansu za sledući dejt.

(Pre)mokar poljubac

poljubac ljubljenje

Kako objasniti neuredan poljubac a da se izbegne reč pljuvačka? Pa, nikako. Dakle, neuredan poljubac odnosi se na ljude koji u zanosu nisu svesni da unose previše "tečnosti". Zamislite samo kako se oseća druga osoba u tom trenutku i da je sigurno da će ovaj poljubac presuditi sledećem dejtu.

Mrtva riba

miki poljubac

Sigurno vam je poznat izraz da se neko ljubi kao mrtva riba. Zapravo se radi o tome da je to vrlo jednoličan način na koji se neko ljubi. A druga strana bi to mogla da shvati kao da je užasno dosadna pa se osoba pored nje uopšte ne trudi. Čak i ako nemate previše iskustva s poljupcima, probajte ostaviti utisak da se trudite.

Jezik van kontrole

opasni poljubac


Ne, ne i ne! Zar zaista mislite da će nekome biti prijatno ako u grlu konstantno oseća pokrete tuđeg jezika? Odmah se zaustavite i obuzdajte.

Reptilski pokreti

poljubac

Mnogi se zanesu kada ih ponesu strasti, ali i dalje ne znaju šta s jezikom pa njihovi poljupci izgledaju kao mahanje repom nekog velikog reptila. Polako, ne treba ubadati jezikom. Iako su neke studije pokazale da muškarci više vole poljupce jezikom od lepših polovna, retko koji će se složiti da stalno mora da ima glavnu ulogu.

Problem s kontrolom

Dečji poljubac

Intenzivni i strastveni poljupci u filmskim scenama uvek izgledaju fantastično, ali zato i jesu izvodivi samo u filmovima. Zaboravljate da je sve to namešteno i ako budete forsirali svoj način, osoba s druge strane pitaće se šta je s onim da je za dobar poljubac potrebno dvoje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zvezda

    10. avgust 2014 | 14:14

    Ma ljubim se za cistu desetku ali samo ako i cura se zna ljubiti,djabe da se ja znam super ljubiti ako mi ona struze zube jezikom .Za dobro ljubljenje treba ju oboje biti eksperti,i da jedan vodi! Kao i u sexu jedan treba biti dominantan !

  • Mikica

    10. avgust 2014 | 20:14

    Meni je jedan momak skinuo senku za oci kako se ljubi! To je bio prvi i poslednji poljubac sa njim! Polizao mi lice kao kuce posudu za hranu.

  • Bebana

    10. avgust 2014 | 15:52

    Ja mog dragog ljubim na centrifuga nacin i meni je bas slatko :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA