OD TUŠA DO KOLA: Uputstvo za seks na skučenim mestima (GIF)

Ako vam je dosadio krevet i želite da osevežite vezu, ovde je kratak vodič kroz seks u malim mestima koji svakako želite da probate!

  • 7

Ako volite da isprobavate nove stvari, pomalo ste egzibicionista i ne bojite se rizika, seks na skučenim mestima prava je stvar za vas! Izdvojili smo pet pomalo nezgodnih mesta kojima manjka prostora, ali zato za svako od njih postoji idealna poza koja će vam omogućiti da uživate u mnogima uzbudljivom seksu.

Tuš kabina

kejt apton, prskanje, voda, oralni seks

Idealna poza za seks pod tušem ne može biti lakše izvodljivija: stojeći žena gurne guzu malo prema iza, a muškarac stoji iza nje i drži je oko struka. Žena se može rukama pridržavati za zidove kabine. Vagina u dodiru s vodom može da se osuši pa pri ruci imajte lubrikant na bazi silikona.

Kabina za presvlačenje

seks, kabina

Mesto je prilično riskantno, ali zamislite samo kakav biste pogled imali s trostrukim ogledalima!

Žena stane na klupicu u kabini da joj se ne vide stopala i, okrenuti licem jednom prema drugome, muškarac podigne partnerku. Ako nema klupice, žena može partnera nogama da zagrli oko bedara. Ovo radite samo u kabini s vratima tako da ih možete zaključati i u vreme kad u radnji nije gužva.

Lift

seks, lift

Između svih šest navedenih, ovo je najriskantnije mesto za seks. Savet je da se koristi stariji lift koje vozi sporije ili teretno koje se koristi ređe. Ili pritisnite dugme, odnosno povucite prekidač stop pa ćete imati dovoljno vremena.


I ovde je reč o stajaćoj pozi, partneri se gledaju i žena podigne jednu nogu, ako je dovoljno fleksibilna na partnerovo rame ili ga obuhvati oko struka ili jednostavno savije nogu u kolenu i podigne je.

Šator

seks, sator

Vođenje ljubavi u šatoru jedno od najboljih mesta za seks vani. Super poza je ona u kojoj ljubavnici leže na boku tako da je muškarac iza žene i i tokom seksa naizmenično joj jednom rukom miluje klitoris i grudi, dok žena partnera drži za guzu.

Nalazi li se u blizini još jedan šator, možda ćete morati da budete tiši, ali nemojte biti razočarani - tihi seks može biti još senzualniji.

Automobil

seks, auto

Nedavno istraživanje pokazalo je da je čak osamdeset posto ispitanika probalo seks u automobilu.

Uglavnom se to radi na zadnjem sedištu tako da žena sedi na muškarcu ili muškarac leži na ženi, ali čak i u ovom skučenom prostoru možete biti maštovitiji: partner legne na leđa, a partnerka sedne na njega.

(Telegraf.rs/PortalOko)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kum

    11. avgust 2014 | 22:08

    Ah sto ja volim taj sex.

  • made in great britain

    12. avgust 2014 | 17:44

    Sex u autu nikad vise. Bio odvalio kontrolnu tablu na autu. Hteo brat da me u top stavi.

  • PULA i MILOSKO

    13. avgust 2014 | 09:31

    Samo da ima ROBE NA LAGERU onda nema problema gde ce se seks voditi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA