MAMA VAM OVO NIJE REKLA: Ljubavna pravila novog doba! (GIF)

Ako niste znali, kuhinjski seks može da spasi vezi, a Fejs može da je uništi u samo par minuta

  • 0

Posvađali ste se? Izbroji do 10 pre nego što to objavite na Facebook-u. Vremena su se promenila, a s tim su došla i nova pravila za parove

Stavite sebe na prvo mesto

guza, dupe, zadnjica, decko, ogledalo

Ljudi koji posvete vreme poboljšavanju sebe imaju uspešnije veze od onih koji se posvete samo i isključivo svom partneru. Ako imate šta da naučite svog dečka ili devojku, bićete bolje povezani.

Upustite se u seks na brzaka

seks, lift

Znamo da zvuči neromantično, ali brzinski seks u kuhinji može da učini čuda za vašu vezu. Živimo u brzom svetu u kom možemo da zaboravimo na važne stvari, a seks je jedna od onih stvari na koje nikako ne smemo da zaboravimo.

Idite u krevet ljuti

spavanje

Pravilo koje se promenilo kaže ovako:- Ako odete u krevet ljuti, vrlo su velike šanse da ćete u REM fazi sna samostalno rešiti šta vas muči jer tada mozak preslaže sećanja.- U prevodu, probudićete se manje nervozni zbog sinoćne svađe i rešićete je na miran način.

Klonite se Facebooka

internet gif


Kad se posvađate, ponekad ćete imati potrebu da koristite Facebook kao izduvni ventil. Znamo da ne moramo da napominjemo koliko je to glupo, ali isto tako znamo da se u ovakve aktivnosti upušta svaki treći par. Učinite svoje svađe privatnim, i veza će bolje funkcionisati.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA