Imate tremu pred prvi seks s novim dečkom? Evo kako da je prevaziđete! (GIF)

Ako se brinete pred prvi put sa nekim novim, evo nekoliko caka koje će pomoći da sve prođe u najboljem redu. Bez brige!

  • 0

Prvi seks sa nekim novim može biti divan, ali i jako stresan. Ako uskoro planirate korak dalje s dečkom, verovatno ste pomalo nesigurni i nervozni, a evo kako to možete da rešite.

Izlogujte se s Fejsbuka

internet gif

Na dan koji planirate novo seksualno iskustvo, pametno je da se slonite s Fejsbuka i ograničite pristup intenrnetu. Možda zvuči smešno, ali Fejsbuk vas može baciti u depresiju. Osim što ćete na njemu primećivati samo ženska tela koja izgledaju bolje od vašeg, pašće vam na pamet i gledanje slika devojaka s kojima je bio vaš odabranik. Ima i pametnijih stvari koje možete da radite.

Hodajte goli

golotinja 5

Ako želite da se osećate prijatno u svojoj koži, morate da se naviknete golotinju i shvatiti da to nije ništa strašno. Ako imate priliku, hodate goli po kući i to će učiniti čuda za vaše samopouzdanje. Samo nemojte zaboraviti da ste nagi i takvi otvoriti vrata poštaru.

Vežbajte

teretana

Vežba zateže mišiće, a ako napravite nekoliko trbušnjaka ili obavite brzinsko trčanje, delovaćete zategnutije i bolje ćete se osećati.

Uskladite donji veš

seksi donji ves gif, halteri


Znamo da to ionako planirate da uradite, ali nije loše spomenuti. Uz to, istraživanja pokazuju da crvena boja povećava samopouzdanje, a ovo važi i za donji veš.

Povećajte unos kalijuma

banane

Kalijum pomaže telu da se reši viška tečnosti, a višak tečnosti vam definitivno ne treba, jer od njega delujete naduveno. Banana ili dve će vam pomoći u tome, a daće vam i energiju koja će ti vam sigurno trebati.

(Telegraf.rs/Index)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA