Pet sitnica koje će vam promeniti seksualni život

Možda mislite da o seksu znate i previše, ali poznato je da su najjednostavniji saveti i najbolji. Evo nekih od njih, koje možda niste saznali na vreme

  • 1

Stručnjaci za seks i veze svakodnevno dele savete muškarcima i ženama kako da poboljšaju svoj seksualni život. Međutim, postoje i pravila o seksu na koja se često zaboravlja.

Kompleksnost emotivnih veza ume da zakomplikuje i dešavanja u spavaćoj sobi, zato je ponekad potrebno krenuti ispočetka i stvari držati jednostavnim.

PRVI SEKS S NOVIM PARTNEROM OBIČNO NIJE NAJBOLJI

Nikad se do tada niste skinuli goli jedno ispred drugog. Nemate pojma kakav će on ili ona biti u seksu. Strahujete kako bi to sve zajedno moglo da ispadne i hoćete li oboje uživati. Opustite se, prvi seks nikad nije i najbolji seks, ne morate se zbog toga zamarati.

PREDIGRA JE VAŽNA

I nemojte dopustiti da vas bilo ko ubedi u suprotno. Ponekad je potrebno hodati  pre nego počnete da trčite. Zabavnije je ako usporite i više ćete uživati ako odložite penetraciju.

SEKS JE NEMINOVNO SMEŠAN

Čudni zvukovi, urnebesni izrazi lica i nemoguće poze, sve je to deo seksa i sve to ponekad može biti smešno. Prepoznajte takve situacije kad je nešto smešno i nikad vam to neće postati neprijatne situacije. Seks bi trebalo da bude zabavan za oboje.


AKO NIKADA NE TRAŽITE ONO ŠTO ŽELITE, MOŽDA TO NIKADA NEĆETE NI DOBITI

Nemojte da se žalite da vam u seksu nešto nedostaje ako to nikad niste zatražili od partnera ili partnerke. Komunikacija je apsolutno važna kad su seks i užitak u pitanju. Nemojte očekivati da vam neko čita misli.

JUTARNJI SEKS JE NAJBOLJI LEK ZA MAMURLUK

Možda ćete doručkovati ili popiti kafu, ali opet, jutarnji seks nakon mamurne noći možda će vam biti sto puta bolji od ''pijanog'' seksa.

(Telegraf.rs / Marie Claire)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kum

    26. avgust 2014 | 19:09

    Kum voli bum bum. Nije bitno napred ili pozadi,samo da se radi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA