GENIJALNA PROSIDBA: Uz ovu ideju nema šanse da će da kaže "ne"! (GIF)

Prosidbe su same po sebi stresne čak i kad unapred znate odgovor. Umesto što ćete potrošiti čitavo bogatstvo na basnoslovno skup prsten, kupite neki jeftiniji, ali veridbu uz malo mašte pretvorite u prosidbu iz bajke

  • 14

Verenički prsten, gif

 

Zašto da potrošite na hiljade evra za verenički prsten, kada ćete joj ga ionako dati u jeftinoj plastičnoj kutijiciOvo je predstavljalo zagonetku za kanadskog dizajnera i majstora origamija Endrjua Zoa iz Vankuvera, a onda mu je sinula genijalna ideja! Izumeo je Klifton, kutijicu od 90 dolara koja kad se ovori, otkriva prsten!

 

Sa samo centimetar debljine, ovaj jako praktičan dizajn vam takođe dozvoljava brzo zatvaranje kutijice, skoro neprimetno, čime možete da izbegnete neprijatne situacije, Na ovaj način  ćete osigurati najbolju moguću prosidbu.  Kad se otvori, Klifton kutijica će vašoj izabranici predstaviti prsten u vidu prelepog, rascvetalog pupoljka, što će je zasigurno očarati.

 

(Telegraf.rs/ DailyMail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa k

    3. septembar 2014 | 09:22

    Kako je to romanticno....idem da povratim...

  • Milan

    3. septembar 2014 | 10:14

    Sav sam se naježio...

  • Ivy

    3. septembar 2014 | 12:31

    Zasto bi netko kutijicu za prsten platio 90$? I kakva je to posebna kutijica?! Bezveze! Znaci savjet je stedite na prstenu kojeg ce zena nosit, ali zato ne zalite para za kutijicu koju ce tutnit negdi u ladicu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA